BTC USD 23,507.6 Gold USD 1,767.92
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Wanted Mencari kedai yang boleh potong glass spec ikut bentuk ray-ban aviator

Dukkati

Fun Poster
Messages
667
Joined
May 4, 2010
Messages
667
Reaction score
3
Points
15
assalammualaikum warga cg:D..aku nak tanya lah kat warga cg ne ade tak yang tahu kedai optical mane yang bole buat servis ne..dgn harga yang munasabah..:)untuk info aku ade 1 pasang spec aviator ray-ban,dan baru2 ne aku ade kirim kat kawan aku sepasang glass baru,aku nak minta pendapat korang yang pernah guna khidmat mana2 kedai optical untuk potong glass spec ne.:D:D
 
Sponsored Post

Aqua-man

Legendary Member
gem
Messages
11,415
Joined
Nov 8, 2009
Messages
11,415
Reaction score
8
Points
115
glass baru yang bulat lagi nak dipotong ikut bentuk rayban aviator ye...
 

satriahitam

Active+ Member
Messages
4,503
Joined
Oct 15, 2008
Messages
4,503
Reaction score
62
Points
30
pegi kat pertama kompleks... situ adr 3/4 kedai leh potong cermin mata ikut bentuk spec koa... aku tahun lepas bingkai cermin mata aku patah carik kat sana dia potong cermin lama ikut bingkai baru... tapi x ingat la pulak brapa dia charge....
 

AILA2002

Super Active Member
Messages
8,094
Joined
Mar 11, 2008
Messages
8,094
Reaction score
326
Points
81
Kalau area taman universiti, skudai Johor leh la aku bagitau.....
 

Dukkati

Fun Poster
Messages
667
Joined
May 4, 2010
Messages
667
Reaction score
3
Points
15
pegi kat pertama kompleks... situ adr 3/4 kedai leh potong cermin mata ikut bentuk spec koa... aku tahun lepas bingkai cermin mata aku patah carik kat sana dia potong cermin lama ikut bingkai baru... tapi x ingat la pulak brapa dia charge....

yer ke..ermm leh lah survey2 nanti:D
 

Aqua-man

Legendary Member
gem
Messages
11,415
Joined
Nov 8, 2009
Messages
11,415
Reaction score
8
Points
115
ada 1 kedai kat wisma UOA belakang wisma Cosway tempat eden selalu pergi tempah spek... ground floor, nama kedai Nurizmi Optical, owner nama Zainal...
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register