BTC USD 70,290.4 Gold USD 2,352.74
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Wanted Mencari kedai yang boleh potong glass spec ikut bentuk ray-ban aviator

Dukkati

Fun Poster
Messages
667
Joined
May 4, 2010
Messages
667
Reaction score
3
Points
15
assalammualaikum warga cg:D..aku nak tanya lah kat warga cg ne ade tak yang tahu kedai optical mane yang bole buat servis ne..dgn harga yang munasabah..:)untuk info aku ade 1 pasang spec aviator ray-ban,dan baru2 ne aku ade kirim kat kawan aku sepasang glass baru,aku nak minta pendapat korang yang pernah guna khidmat mana2 kedai optical untuk potong glass spec ne.:D:D
 
Sponsored Post

pegi kat pertama kompleks... situ adr 3/4 kedai leh potong cermin mata ikut bentuk spec koa... aku tahun lepas bingkai cermin mata aku patah carik kat sana dia potong cermin lama ikut bingkai baru... tapi x ingat la pulak brapa dia charge....

yer ke..ermm leh lah survey2 nanti:D
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Back
Top
Log in Register