optical shop

  1. Crystal skull

    Wanted Kanta/spek utk rabun warna

    Nak tanya members cg..ada ker kanta/spek utk individu yang mengalami rabun warna(red green deficiency)?aku dapat tahu ada dijual di Spura tapi tak tahu tempatnya..Kalo ada kat Msia nie tolong share ya:D :)cgrock
  2. ibgo

    To Sell Kaca Mata Hitam, Cermin Mata & Contact Lens

    Beli Kaca Mata, Cermin Mata Hitam secara online dengan diskaun setinggi 60%! Jenama Cermin Mata Hitam – Ray Ban, Coach, dan lain lain.. Jenama Cermin Mata/Bingkai – Ray Ban, Tom Ford, ic! berlin, Guess, Marc Jacobs, Emporio Armani, dan lain lain.. Jenama Contact Lens – FreshKon...
  3. Dukkati

    Wanted Mencari kedai yang boleh potong glass spec ikut bentuk ray-ban aviator

    assalammualaikum warga cg:D..aku nak tanya lah kat warga cg ne ade tak yang tahu kedai optical mane yang bole buat servis ne..dgn harga yang munasabah..:)untuk info aku ade 1 pasang spec aviator ray-ban,dan baru2 ne aku ade kirim kat kawan aku sepasang glass baru,aku nak minta pendapat korang...
Top
Log in Register