BTC USD 23,593.2 Gold USD 1,766.40
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Wanted Spek mata untuk main futsal mcm Edgar Davids

asp_tbiz

Fun Poster
Messages
332
Joined
Feb 25, 2010
Messages
332
Reaction score
5
Points
15
saya nak tanya, dekat mana ada jual spec macam edgar david.

saya mengalami masalah rabun, dan saya aktif bermain futsal, saya tak biasa pakai contact lens, so kalau boleh saya lebih selesa pakai spek biasa, masalahnya spek biasa longgar, klu aggressive sikit ia akan jatuh..

so ada x spek yg sesuai utk bermain futsal.. mungkin macam ada getah dibelakang utk diikat di blkag kepala..

tq
 
Sponsored Post

OrgMinyak

Fun Poster
Messages
573
Joined
Apr 18, 2010
Messages
573
Reaction score
0
Points
10
byk brand ade bro..davids kan nike yg sponsor dulu..hang try tgk kt website nike je beb
 

alaq22

Fun Poster
Messages
603
Joined
May 10, 2010
Messages
603
Reaction score
0
Points
20
kalo ade,aku pun nak beli..ssh r maen futsal pakai spec/contact lens
 

darkkiller

Super Active Member
gem
Messages
8,311
Joined
Jun 1, 2007
Messages
8,311
Reaction score
573
Points
111
stylo gak main futsal pakai spec ni..kalau sorang2 dalam team tu cam killer plak hehehe
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register