BTC USD 23,676.6 Gold USD 1,771.40
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Wanted Resit Cermin Mata

Mata38

Fun Poster
Messages
944
Joined
Jan 30, 2013
Messages
944
Reaction score
4
Points
15
Salam 1Carigold,

Ada tak sesiapa yang pernah beli cermin mata sebelum ni?

Kalau ada aku nak beli resit tersebut.

- Tempoh belian dalam bulan February atau March

- Harga minimum adalah RM300

- Kawasan KL dan Selangor

- Printed receipt

Jika ada sila PM harga tawaran anda :D

Terima Kasih Daun Keladi

PS: Ini untuk claim insurance... takde kena mengena dengan gomen atau parti politik


:)cgrock
 
Last edited:
Sponsored Post

Zulnas78

Active Member
Messages
1,562
Joined
Jun 18, 2007
Messages
1,562
Reaction score
6
Points
25
Berapa regentya nak beli pun....Pm sikit...
 

iilan03

Active Member
Messages
1,287
Joined
Jan 30, 2013
Messages
1,287
Reaction score
39
Points
30
spek mata bleh claim no......baru aku tau.......
 

Jeb

CG Top Poster Club
gem
Messages
39,505
Joined
Jan 2, 2007
Messages
39,505
Reaction score
124
Points
123
ini mcm pun ade.ekekeke
 

Mata38

Fun Poster
Messages
944
Joined
Jan 30, 2013
Messages
944
Reaction score
4
Points
15
spek mata bleh claim no......baru aku tau.......

aku swasta bro, staff benefit ada insuran dan medical card.

cermin mata, dentist, clinic dan hospital ada limit claim yearly.

kalau tak claim burn je la macam tu..
 

rayz

Legendary Member
gem
Messages
13,112
Joined
Jun 5, 2007
Messages
13,112
Reaction score
787
Points
161
resit tahun 2013 ka
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register