BTC USD 66,190.1 Gold USD 2,333.01
Time now: Jun 1, 12:00 AM

remaja

  1. dloanman

    Remaja 19 tahun bermula jual 'kerepek' sekarang jadi jutawan dengan bisnes petfood

    Dari menjual 'kerepek' menjadi jutawan di usia 19 tahun Oleh Aliza Shah - 20 April 2024 @ 7:30 pagi KUALA LUMPUR: Laluan Munashraf Munawar untuk menjadi jutawan muda bermula selepas memerhatikan perjuangan keluarganya sendiri. Ibu bapanya bekerja dengan gaji dan walaupun mereka cukup untuk...
  2. dloanman

    Anak ketua polis Lahad Datu ditemui maut berlumuran darah

    Anak ketua polis Lahad Datu ditemui maut berlumuran darah Bernama -16 Apr 2024, 11:01 PM Polis masih siasat punca kematian mangsa perempuan berusia 14 tahun itu. Ketua Polis Negara Razarudin Husain berkata kakak mangsa satu-satunya individu yang menjumpai adiknya terbaring dalam bilik...
  3. dloanman

    Santai Gadis kerja angkat tong gas. Daripada duit gaji tu lah dia pergi sambung belajar sbb family dia susah

    Masa tu dia kerja angkat tong gas. Daripada duit gaji tu lah dia pergi sambung belajar sbb family dia susah 02/04/2024 by MOHD FAHMI MUSTAQIM Assalamualaikum. Nama aku Kesum. Malam aku tak boleh nak tidur jadi aku terasa nak kongsi 1 cerita zaman aku belajar dulu. Beberapa belas tahun yang...
  4. dloanman

    Viral 16 year old boy sells nasi lemak & pulut panggang since 10 to help support family

    16yo M’sian boy sells homemade nasi lemak & pulut panggang since he was 10 to help support his family BYCHEE WONG AUGUST 9, 2022 3 MINUTE READ Image credit: FS Channel In an ideal world, children would be spared from the burdens that come with adulthood, and are allowed to enjoy their...
  5. dloanman

    Dah bagi ‘Signal’ pun kena marah dengan rider tak berhelmet yang langgar kereta

    Tidak menggunakan lampu signal merupakan salah satu faktor yang boleh mengundang berlaku kemalangan jalan raya. Bagaimanapun lain pula terjadi kepada seorang pemandu wanita ini selepas dia memberikan signal untuk masuk simpang pada petang semalam. Beberapa ratus meter sebelum pemandu itu mahu...
  6. dloanman

    Terpotong kepala zakar, pemuda terima ganti rugi RM3.1 juta

    Oleh SUWARNI MOKHTAR 7 April 2022, 8:20 pm KUALA LUMPUR: Pemuda yang sebelum ini terpotong kepala zakar ketika bersunat 12 tahun lalu mendapat ganti rugi RM3.1 juta selepas Mahkamah Tinggi di sini semalam membenarkan tuntutan samannya terhadap lima entiti termasuk Kerajaan Malaysia. Ganti rugi...
  7. dloanman

    Masalah Kencing Tak Lawas - 6 Cara Mengawalnya Dengan Berkesan

    Fakta Perubatan Disemak oleh Dr. Gabriel Tang Pei Yung | Oleh Farah Aziz Kemas kini Tarikh 11/11/2020 . 9 minit bacaan Kencing tak lawas mengganggu keselesaan hidup anda? Sebelum meneliti dengan lebih lanjut berkenaan kencing tak lawas, adalah lebih baik sekiranya kita memahami dengan lebih...
  8. dloanman

    Santai Pemuda jual belacan sahaja jadi jutawan pada umur 16 tahun

    Usaha anak muda ini luar biasa, mampu jadi jutawan pada umur 16 tahun lagi Cerita Orang Kita Kisah Masyarakat October 29, 2020 Arziana Mohmad Azaman KETIKA usianya baru mencecah 16 tahun, anak tunggal ini mampu menjana pendapatan lumayan dengan hanya menjual ikan bilis dan belacan yang...
  9. dloanman

    Pedofilia perosak masyarakat ; raksasa bagi kanak-kanak

    PENDAPATRENCANA Januari 9, 2020 10:24 am OLEH AHMAD MUlIADY ABDUL MAJID KANGAR, 9 JAN: Tidak mustahil penyakit psikologi atau sakit mental berupaya menjadi penyakit utama di negara ini selepas sakit jantung, kencing manis, strok, kanser dan tekanan darah tinggi. Pedofilia antara penyakit...
  10. utbahz

    Hamba Pusat Tahfiz-Azhar Wahab aka SM Amin Pusat Tahfiz Amal , Al-Mansur Holdings

    Pusat Tahfiz Amal Salam Semua... Kerapkali aku nak isi minyak atau berenti kat RnR, 80% kebarangkalian untuk aku jumpa adik2 dari Pusat Tahfiz Amal ni yg wat kutipan derma la, jual barang la.. Bila ditanya, diaorang claim anak-anak yatim.. Yg pelik nya pusat tahfiz lain x penah plak aku jumpa...
Back
Top
Log in Register