projector

  1. Dukun Projektor

    To Sell Servis projektor | Projector Service

    Salam warga CariGold. PERHATIAN!!! pada siapa-siapa sedang cari pusat servis projektor ada berita baik!!! kami invo elektronik ada menyediakan servis projektor seperti:- - Mengesan - Membaiki - Menyelenggara - Membersih - Beli semula Servis yang kita tawarkan pula cemerlang dan terbaik...
  2. M

    To Sell Sold tq

    Sold tq sold tq
  3. ammar_adni

    Wanted Projector Rosak atau Faulty

    Kami membeli projektor rosak/terpakai/usang dari tuan/puan dengan harga yang berbaloi!! Bak kata omputih :cool: one man's trash is another man's treasure:cool: Range harga bergantung kepada model, tahun dan kondisi. Paling rendah kami bayar RM60 sehingga RM200 kalau dapat spec yang kami cari...
  4. tirani

    Wanted Sony projector ex222

    Tuan Tuan dan Puan puan mohon bantuan semua kalau ada yg buka kedai eletrik dan eletronik dan kedai² yg berkaitan, aku tengah mencari SONY PROJEKTOR Model EX222.. kalau sapa² tau boleh habaq kat aku..penting ni nak pakai segera.. Tengkiu semua..nak PM aku pun boleh..
  5. juragan85

    Wanted Projector Bajet 2k ke bawah

    As salam.. Sapa2 ada jual projector sila inform kt saya..kena harga jd terus..area putrajaya.. 019-3205756
  6. sazleej

    Wanted Compact LED Projector, Garam Bukit Biji dan lain2 dengan harga yang best

    Salam.. aku nak carik : 1. benda2 di atas ( LED projektor untuk mengajar :">:"> ) mesti terang 3000 lumen ke atas :-? dan boleh digunakan dalam kelas sekolah menengah... 2. Garam bukit 100% asli, macam garam jantan.. 3. ps3 jailbreak.. ( 320 Gb ) .. anak dah bising nak main game.. Jailbreak...
  7. nkcariduithalal

    Wanted Nak beli projektor

    aku nk mintak tolong ni..sapa nk jual projektor maximum rm500..aku nk beli le .
  8. zammmm

    To Sell Mini projector

    salam, sape ade jual mini projector... tgk kat mudah harga dlm rm 350-380.budget pun lebih kurang ni gak la...,tp xberani nak deal kat mudah sbb fhm2 ajelah kat mudah tu kan...kalau ada yg leh offer harga yg lebih rendah pun ok.. saje nak try guna je...tq cth gambar...
  9. K

    To Sell Acer X1611 projector

    Sapa2 yg berminat utk membeli acer x1611 projector dan masih berkeaadaan baru 9/10 leh lah pm hamba ya..jarang guna simpan kat umah je..harga leh runding..
  10. sanz

    Wanted Servis Repair Projector, laptop di Negeri Sembilan

    Sape yang boleh repair laptop, lcd, projector dan sebagainya sila PM aku. kami ingin jadikan anda panel kami. mana2 komponen rosak akan dihantar kepada anda. kalau boleh emailkan quotation anda ke [email protected]
  11. shamkaya87

    Wanted Projector Sanyo PLC-XD 2200 (closed)

    Salam, Nak minta bantuan rakan2 sume.. kawan aku nak cari 5 biji PROJECTOR SANYO LPC XD 2200 untuk company dia. so ada spe2 yg ada jual benda ni ke.. Leh PM harga kat aku...:D:D
  12. CrusheD_LameR

    Wanted Laptop, Projector, Stand Screen - Offer Me your Price!

    Salam... Seperti ternyata di atas, berikan ku quotation untuk 3 barang nih... Spec Diperlukan tak kisah... yang penting, RAM 2-3GB, Hardisk space 120GB pon dah ok, Windows XP, ade External Video port, Wide Screen, Kalau Arabic Language Supported lagi bagus...~!Processor tak termasuk dalam...
Top
Log in Register