To Sell Servis projektor | Projector Service

CG Sponsors




Dukun Projektor

Freshie
Joined
Jan 7, 2020
Messages
6
Reaction score
0
Points
3
Salam warga CariGold.

PERHATIAN!!! pada siapa-siapa sedang cari pusat servis projektor ada berita baik!!!

FB cover.png


kami invo elektronik ada menyediakan servis projektor seperti:-
- Mengesan
- Membaiki
- Menyelenggara
- Membersih
- Beli semula


Servis yang kita tawarkan pula cemerlang dan terbaik. sebabnya kita tawarkan juga:-
- Lampiran sebut harga percuma
- Jaminan 3 bulan
- Harga berpatutan
- Khidmat nasihat percuma


Siapa-siapa yang dapat servis dari kami memang akan puas hati.
Tambahan pula kedai kami dimiliki oleh owner & dikawal selia oleh pekerja berstatus BUMIPUTERA MUSLIM yang BERPENGALAMAN

Jadi tunggu apa lagi? hantar projektor anda kepada kami di:-
Invo Elektronik
100- 1, Jalan LP 7/4
Lestari Perdana, 43300
Seri Kembangan, Selangor


Sebarang pertanyaan atau maklumat hubungi kami atau layari:-
Tel: 03-9549 3955
Whatsapp: 01156225002 (Adli)
Email : [email protected]

Facebook:

https://www.facebook.com/InvoProjector/
Twitter:
https://twitter.com/InvoProjector
Website:
https://invoprojector.business.site/

Untuk melihat video-video mengenai projektor dari kami:-
Youtube:
https://www.youtube.com/channel/UCRy9PhBjggC7HGI6YV7AOZA

Jom pakat ramai-ramai share. Bantu saudara-saudara kita yang ada masalah dengan projektor disamping menyokong peniagaan bumiputera muslim #BMF.

CSC_0115.JPG
CSC_0116.JPG
 
Last edited:
Sponsored Post

Epal10

Active Member
Joined
Jan 20, 2013
Messages
1,183
Reaction score
35
Points
40
boss jika tukar bulb brp? ebs31
 

Epal10

Active Member
Joined
Jan 20, 2013
Messages
1,183
Reaction score
35
Points
40
Epson eb s31 bulb elplp88 RM360 original 3 bulan waranti
Tapi kena confirm betul2 bos yang mmg bulb problem
mcm mna nk knl pasti tu, blh bgi hint bulb problem
sbbb nk on xhidup
 

Dukun Projektor

Freshie
Joined
Jan 7, 2020
Messages
6
Reaction score
0
Points
3
Ok nak tau bulb problem macamni bos,
1. Buka bulb inspect samada pecah atau crack dekat filament batang kaca tengah tu
2. Ada banyak white spot dkt tiub burner yg bulat tu, sikit2 tu normal
3. led indicator lamp menyala bila projector fail nak on
insideBrokenLamp.jpg
 

Dukun Projektor

Freshie
Joined
Jan 7, 2020
Messages
6
Reaction score
0
Points
3
Salam geng. nak share sikit ilmu pasal projektor kat korang.

Ramai orang tanya: "Bang projektor jenis apa yg ok? DLP ke LCD?".

Dekat sini kami letak perbandingan antara DLP vs LCD.

Bacalah dengan hati yang tenang lagi terbuka.

VS.png


Amacam? Dah bijak buat pilihan?
 
Sponsored Post
Top
Log in Register