To Sell Mini projector

CG Sponsors




zammmm

Super Active Member
Joined
Oct 10, 2010
Messages
8,242
Reaction score
415
Points
86
salam, sape ade jual mini projector... tgk kat mudah harga dlm rm 350-380.budget pun lebih kurang ni gak la...,tp xberani nak deal kat mudah sbb fhm2 ajelah kat mudah tu kan...kalau ada yg leh offer harga yg lebih rendah pun ok.. saje nak try guna je...tq

cth gambar...


 
Sponsored Post

zammmm

Super Active Member
Joined
Oct 10, 2010
Messages
8,242
Reaction score
415
Points
86
mmg xde yg jd suplyer mini projektor ke dlm ni...
 

zulpax

Active Member
Joined
Feb 27, 2008
Messages
1,118
Reaction score
8
Points
25
kalau ada tu tolong2 ye..saya pun berminat..tolong TT bump sekali!
 

bazsh

Super Active Member
Joined
Jul 8, 2008
Messages
7,020
Reaction score
12
Points
65
Rasa mcm pernah nmpk org jual kt CG
Bro try la search
 

tokputih

CG Top Poster Club
Joined
Apr 24, 2008
Messages
27,192
Reaction score
823
Points
176
dulu ada sorang yg jual... cuba check id raiko5 .. dia jual gps..
 

zammmm

Super Active Member
Joined
Oct 10, 2010
Messages
8,242
Reaction score
415
Points
86
dulu ada sorang yg jual... cuba check id raiko5 .. dia jual gps..
tu tahun lepas,harga pun kalau xsilap 700-800 lg...skrg dah murah...tp xde suplyer lak dlm ni...#:-S
 

boey

Legendary Member
Joined
Oct 10, 2007
Messages
15,508
Reaction score
57
Points
120
try tanya remedy karung guni (RKG)
 

zammmm

Super Active Member
Joined
Oct 10, 2010
Messages
8,242
Reaction score
415
Points
86
bump utk arini...anyone?
 

belagaklabah

Banned
Joined
Nov 20, 2011
Messages
834
Reaction score
3
Points
15
bump bump.. bnde ni aku dh lme cari.. tp dlu mhl.. tak tau hrg market skrg bape
 
Sponsored Post
Top
Log in Register