BTC USD 23,147.5 Gold USD 1,926.18
Time now: Jun 1, 12:00 AM

pembekal ikan

  1. H

    Wanted Pembekal Ikan & Sayur2an Diperlukan Segera

    Assalamualaikum Kami mencari pembekal ikan laut & sayur2an secara berterusan ke Kuala Lumpur. Sila PM saya untuk harga termasuk kos pengangkutan. Terima Kasih
  2. aurafx

    To Sell Pembekal talapia hitam

    sape ada bekalan talapia hitam untuk dijual borong.... sila hubung saya segera... sila nyatakan kuantiti yang anda ada skrg... kalau boleh saiz saya nak 250g...atau 4-5 ekor sekilo.. sy akan lawat kawasan sebelum supply... 0149100623
  3. aurafx

    Wanted Mencari Pembekal Ikan Haruan dan Ikan Talapia Merah

    rakan saya mendapat tawaran kontrak dari kilang di Perak untuk membekal ikan haruan hidup dan ikan talapia merah. Kuantiti : 100 tan bulanan selama setahun Anggaran 1 kilo dalam 4-6 ekor dah boleh jual. Harga boleh runding selepas kawan saya datang ke tapak pembekal. 0149100623
  4. I

    To Sell Pembekal keli dan patin organik!

    kami ada membekalkan ikan keli dan ikan patin organik yang masih hidup kesemua area restoren dan kedai makan sekitar lembah kelang dan selangor dengan harga berpatutan.kepada sesiapa yang berminat,sila pm yerk atau call saja saya,012-2611710...harga boleh dirunding dan transport disediakan.harga...
  5. apiez_85

    Wanted Pembekal ikan n peralatan akuarium laut!!!

    sape yg jd pembekal utk barang2 hobi akuarium laut pm aku.. jarang nak jumpa org melayu jd pembekal ni.. sume cina je.. or sape ada idea kat mana jual barang2 ni yg murah :)
  6. C

    To Sell Belut segar

    Belut segar untuk makanan lintah... harga boleh dirundingkan sentiasa memenuhi permintaan.. BERMINAT :-? Sila hubungi: 017-4632743 (azwin) 019-5111970 (yusof) untuk keterangan lanjut........
  7. jutawan_kokusba89

    To Sell Supplier lintah dan belut

    salam,sesiapa yang berminat untuk mendapatkan lintah secara pukal dan belut boleh pm saya... -harga boleh dirunding..memang berbaloi:D :D
  8. T

    Wanted Mencari supplier belut

    salam,sy mencarik supplier belut utk mknan lintah..sapa leh supply sebuln dlm 100kg dn dgn hrga borong terendah sila hubungi sy di 017-2514950 faizan.. kalau deal,mggu dpn dh boleh supply...
Top
Log in Register