pembekal ikan

  1. edy639

    Wanted Pembekal Ikan Haruan & Puyu Hidup

    salam semua Saya memerlukan bekalan ikan haruan & puyu HIDUP Lokasi: Sekitar Melaka [Luar kawasan boleh bincang] Syarat: Boleh bekal secara mingguan:- 1. Puyu siam = 500kg [berat min. 150gm/ekor] 2. Haruan = 500kg [berat min. 500gm/ekor] Tolong hubungi En. Abdul: 013-7850989 :) p/s- TT...
  2. aspural

    Wanted Ikan toman harimau

    sapa ada jual toman harimau colour kehijjuan lebih kurang camni x kire kecik atau besar.. den cari nak bela.. pm den best price
  3. Fae Eth

    Wanted Ikan Pekasam

    Assalamualaikum selamat pagi. Fae nak tanya la..di mana boleh dapat ikan pekasam (Lampam,Tilapia, Puyu,Sepat) dijual secara borong (kawasan Utara :P.Pinang/Kedah). Fae ingat nak beli borong lepas tu nak bungkus balik dan jual secara runcit..Tq :D
  4. T

    Wanted Pembekal belut

    Salam.member aku sedang mencari pembekal belut,kalau ada Pm harga satu tan belut serta kos penghantaran ke kelantan.
  5. L

    Wanted Ikan Tembakul/Belacak

    Saya ingin mencari pembekal atau peternak ikan tembakul/belacak, sekiranya berminat boleh hubungi saya [email protected]
  6. AmzarUmar

    Wanted Ikan air tawar saiz besar2 area Kelantan & Terengganu

    salam ramadhan...:D saya dgn ini ingin mengumumkan sedang mencari ikan-ikan air tawar (keli,patin,rohu,pacu,tongsan,siakap) yg bersaiz besar2 sekurang2 nya 2kg keatas. hanya area kelate @ tganu, kecuali kalau yg jauh2 tu blh mari hntar...:"> kalau kena dgn harganya, saya mau angkut ikan2...
  7. ezul82

    Wanted Ikan laut segar

    kat malaysia, mana port nak beli ikan segar2 dgn qty yg byk & harga paling murah?
  8. L

    To Sell Menjual dan Membekal Ikan talapia Merah

    salam semua..saya ada menjual ikan talapia Merah yang saya ternak sendiri..bersih dan halal..untuk pengusaha restoran, kedai2 makan, peniaga pasar malam atau isi rumah yang berminat bagi Kawasan n9 dan melaka.blh hubungi / sms saya NAZLI 014-6427615.:D:D
  9. T

    To Sell Pembekal ikan air tawar & farming contract

    Kami merupakan penternak & pembekal kepada pelbagai jenis ikan air tawar. Kaedah yang digunakan adalah sistem sangkar. Lokasi ternakan kami adalah di tebing sungai pahang di daerah TEMERLOH. Beroperasi dan berpusat di KUALA LUMPUR. Kami amat mengalu-alukan agen yang berminat untuk memasarkan...
  10. japoniser

    Wanted Mencari pembekal ikan kering sepat sekitar selangor

    salam, aku mencari pembekal ikan sepat kering.nak beli pukal atau boleh jv untuk bisnes.leh cntc 0147318271
  11. diez10

    Wanted Pembekal Ikan Puyu, Keli & Sepat 25kg/seminggu

    Salam,sape2 leh bekal 3jenis ikan ni dalam 25-50kg smggu area kelantan.(Machang,Tnh Merah,Kok Lanas) pm aku.Harge murah aku angkat.
  12. blrayban

    Wanted AYAM HIDUP GRED C dan IKAN KELI HIDUP

    Assalamualaikum.. aku malas nak citer meleret.. aku sedang mencari suplier ayam hidup GRED C sebanyak 2ribu ekor ke atas sehari - pembayaran CASH ayam hendaklah 1.5 kilo ke atas RM2.80 skilo ke bawah Ikan keli hidup 1TAN ke atas sehari a) ikan bagi makan Pallet RM2.70 skilo ke bawah b) ikan...
  13. ating78

    Wanted 1000kg ikan [email protected]

    1. [email protected] tan ikan [email protected] setiap hari 2. Harga RM6/kg 3. Pengangkutan kami ke tempat anda 4.Untuk semenanjung Malaysia sahaja Berminat PM nama dan no telephone. Sekian terima kasih
  14. K

    Wanted Pemborong keli dicari

    salam kawan kawan semua saya tengah mencari pemborong pemborong iksn keli ... saya mempunyai stok ikan keli lebih kurung 1 an untuk dipasarkan 1kg ada lebih kurang 6 ke 7 ekor lokasi kuala kubu bahru kalau ada yang berminat boleh hubungi saya di 019 2882864 terima kasih
  15. montelo

    To Sell Supply Ikan Keli Siap Di Siang Dan Dibasuh!!!

    Salam, Kami menyediakan perkhidmatan supply ikan keli siap siang dan basuh pada harga berpatutan...Lokasi kami ialah di Sepang/sempadan Nilai. -Sesuai untuk kedai makan(kalo ade permintaan berterusan harga insyaallah boleh runding) -Untuk individu/perseorangan pun boleh(perkhidmatan door to...
  16. jasonbournekillspy

    To Sell Ikan Kelah Stok Besar

    Salam, Nak jual ikan kelah saiz 6-8 inci seekor dengan harga RM100. Stok sangat besar dan penghantaran disediakan dengan caj tambahan. Lokasi di pahang. PM jika ada minat. :D
  17. AlchemisT

    Wanted 3-5 Tan Ikan Keli Makan Pelet Seminggu

    aku ada kawan..nati aku tanya
  18. aurafx

    Wanted Ikan Keli 250gram ke atas

    Saya mencari bekalan ikan keli 4-8 ekor sekilo, tak kira apa jenis. Harga seperti berikut: ikan keli 100% pelet : RM 2.80 termasuk penghantaran ke Jempol, Negeri Sembilan. ikan keli tak makan pelet ( termasuk non-halal ) : RM 2.30 termasuk penghantaran ke Jempol, Negeri Sembilan. Deposit 30%...
  19. eapui

    To Sell Mencari pemborong ikan patin dan talapia

    siapa2 yg jadi pemborong ikan kolam ne sila letak no telefon. ada kawan aku nak jual hasil kolam die. :D
  20. H

    Wanted Pembekal Ikan & Sayur2an Diperlukan Segera

    Assalamualaikum Kami mencari pembekal ikan laut & sayur2an secara berterusan ke Kuala Lumpur. Sila PM saya untuk harga termasuk kos pengangkutan. Terima Kasih
Top
Log in Register