minyak diesel

  1. nizam aziz

    To Sell Own Blend Diesel Euro2m & HSD

    Slm... Saya ( DIRECT SELLER), mencari serius buyer utk Euro2m & HSD Jenis minyak Own Blend 98% spec Petronas.. FOB : Kuantan Port , P.Dickson , B.Pahat , Tg Beruas Melaka . Harga : Rm2.31/liter (Euro2m ) .... RM 2.21 ( HSD ) 10% Deposit ( bank draft ) Payment term : cash or TT Or Jika...
  2. nizam aziz

    Wanted Apa saja jenis minyak terpakai

    Slm warga cg... Saya berminat utk membeli (SEMUA JENIS ) minyak terpakai Harap tuan yg ada, boleh nyatakn jenis minyak... Minyak yg agak cair pun boleh , dan kaler apa pun ok.. Minimum kuantiti : 10 tan @ 10 ribu liter Dgn harga rundingan bersama.. Sila hubungi saya jika berminat... 016...
  3. tsf

    To Sell Cp8 1kg packing dan d2 industri

    Minyak Masak RBD Palm Olein CP8 1kg. 1. Subsidi RBD Palm Olein CP8 2. Poram Spec 3. Origin Malaysia 4. 1 year contract (Roll and Extentsion) 5. 1 kg Packet in cartoon ( per cartoons 17 packet ) 6. For LOCAL MARKET ONLY !!! 7. Price RM 2.38 per kg 8. COD with Deposit direct Payment to Refinery...
  4. T

    Wanted D2 (Diesel ) Petronas

    Buyer dari Philippine hendak membeli D2 Petronas lima ribu [5 ribu] metric tonnes setiap minggu/bulan.Kontrek satu [1] tahun dan ROE. Supplier D2 yang mempunyai PDA 4 dan PDA 2 yang berdaftar dengan Petronas Dagangan/ Petco serta mempunyai track record,bolehlah menghubungi kami. Timoerlane...
  5. V

    Wanted Industrial diesel

    hie.. im looking for industrial diesel to be supplied at a hotel near kl area. if anyone interested plz call me at 016-3878435. mthly order 45,000liters.
  6. M

    To Sell Pembekal Minyak Diesel

    salam. Ada sesiapa yang ingin mencari pembekal diesel.Diesel Industri. ( perhatian diesel kat petrol pump ni lain harga kerana diesel bersubsidi) oleh itu kami akan cuba bagi harga yg terendah.cth harga sekarang RM1.92 sen.
  7. mr.dobi

    Wanted Minyak diesel/petrol pada harga yang berpatutan.

    Salam semua CGRIAN.... Saya mempunyai ramai buyer dalam dan luar negara yang memerlukan minyak diesel/petrol pada harga yang berpatutan. Kebanyakkan buyer saya ini supply ke kilang, syarikat pengakutan dan sebagainya. Jadi, saya memerlukan sesiapa yang boleh menjual diesel tersebut kepada...
  8. A

    To Sell Minyak diesel utk dijual!!

    Salam sejahtera semua, Kepada owner projek, transporter, bas dan lain2. Kami ada menjual minyak diesel (spec petronas) utk Industri punya. Jika berminat sila hantar LOI ke e-mail di bawah: E-mail : [email protected] Phone : 0127390083 - Min p/s : harga utk hantar ke Jb minggu depan (1...
  9. P

    To Sell Russian d2 diesel / petronas diesel/petroleum sludge/slop

    Salam semua... Kami adalah trader untuk komoditi seperti Russian D2, CPO, Sugar Icumsa 45, Steam Coal dan lain2. Sila lihat offer seperti dibawah :. 1) RUSSIAN D2 DIESEL (GOST 305-82) Inco terms: FOB, SPOT SINGAPORE Inspection: SGS, CCIC Country of origin: Russian Federation SPOT.PRICE...
  10. kasyah

    To Sell Oil Trading License

    Aku ada info pada mereka2 yg berminat untuk dapatkan lesen trading minyak dari salah sebuah syarikat minyak terkemuka. Name of the license : P4/P7 License Trading( with this license, the company able to purchase + distribute petrol or diesel oil ). Antara syarat2 nak dapatkan lesen nih: 1)...
  11. old_code

    Wanted Construction Item Needed - 1 Unit Simen Mixer & Engine diesel

    Assalamualaikum, Aku ngah cari satu unit simen mixer @ concrete mixer, Diesel Engine (2nd Hand la)....area Kuala Lumpur - Sungai Buloh... Pm aku jika ada saper2 nak tolak.... Tq
  12. M

    To Sell Supply minyak diesel

    kepada sesiapa yg ingin mencari pembekal diesel untuk industri boleh hubungi saya. kami sedia supply mengikut permintaan anda harga boleh dirunding. syafiee 0142822296 hanif 0193705227 harga termurah untuk anda
  13. S

    Wanted Mencari diesel spec industri

    Saya ingin mencari dealer diesel yang dapat menawarkan harga termurah pada masa ini.Butir butir yang di kehendaki adalah seperti berikut :- Jenis diesel : Industri grade (spec yang sama macam diesel kat petrol kiosk tu cuma disel ni khas untuk industri) Kuantiti : Antara 200 ribu liter...
  14. zairil_tnb

    Wanted Pengedar diesel Petronas D(2)

    Saya memerlukan minyak diesel petronas D(2). Harga yang saya sanggup berikan: rm1.90 (perliter)(fix) Jumlah amaun yang nak: 5 lori 32000liter perday Lokasi: Bukit kayu hitam
Top
Log in Register