To Sell Russian d2 diesel / petronas diesel/petroleum sludge/slop

CG Sponsors




pojipsy

Junior Member
Joined
Sep 20, 2007
Messages
93
Reaction score
1
Points
11
Salam semua...

Kami adalah trader untuk komoditi seperti Russian D2, CPO,
Sugar Icumsa 45, Steam Coal dan lain2.

Sila lihat offer seperti dibawah :.

1)
RUSSIAN D2 DIESEL (GOST 305-82)
Inco terms: FOB, SPOT SINGAPORE
Inspection: SGS, CCIC
Country of origin: Russian Federation
SPOT.PRICE: 50,000 MT to 1 Million MT Spot,
USD 460 per mt
Payment Term: MT103/23
Procedure:
1. Buyer submit signed and sealed NCNDA/IMFPA and issues
ICPO, for soft probe.
2. Seller review ICPO and issues FCO to buyer.
3. Seller and buyer make arrangement for TTM to finalize the
whole process.
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

2)
Petronas Diesel untuk Industri / Kilang2.
Penghantaran melalui Road Tankers.
Berikan details seperti dibawah atau LOI.
Kuantiti yg diperlukan sehari, Negeri & lokasi penghantaran.
Kami akan quote harga yg paling baik untuk anda.

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

3)
Kami juga membeli Petroleum Sludge / Slop di perairan Selat Melaka. Maximum Qtty : 500MT

Hubungi kami untuk sebarang pertanyaan.
Terima Kasih.
 
Last edited:
Sponsored Post

fido1

Banned
Joined
Oct 25, 2009
Messages
7,268
Reaction score
339
Points
81
erm..tahla..xtau ape bnda tu...yg tau pun sludge je..tt nak bli sludge ke?
 

1305

Super Active Member
Joined
Sep 19, 2008
Messages
9,731
Reaction score
129
Points
73
aku nak industrial diesel.. sebulan 100,000 liter.target harga RM1.50 sen.

ada berani???
kalau berani, kall aku...

serius buyer.
 

azrine

Legendary Member
Joined
Jul 22, 2008
Messages
14,532
Reaction score
560
Points
166
aku nak industrial diesel.. sebulan 100,000 liter.target harga RM1.50 sen.

ada berani???
kalau berani, kall aku...

serius buyer.
bro..

serius ka??


:D
 

1305

Super Active Member
Joined
Sep 19, 2008
Messages
9,731
Reaction score
129
Points
73
bro..

serius ka??


:D
ultra serious tuan.. tuan ada no aku kan? ker dh buang? huahuahua...

ctc me tuan...

harga tu jer yang menyebabkan org tak brani tuan... tapi kalau ada yang brani ngan harga lebih kurang mcm tu, aku pun brani close deal tuan...

tq..
 

pojipsy

Junior Member
Joined
Sep 20, 2007
Messages
93
Reaction score
1
Points
11
aku nak industrial diesel.. sebulan 100,000 liter.target harga RM1.50 sen.

ada berani???
kalau berani, kall aku...

serius buyer.
minyak diesel ni harga everyday fluctuate.
Yg skrg tgh supply 38,000ltr setiap hari pun kami bagi RM1.76 seliter.
Itu pun harga akan berubah ikut market.
Tuan nak hantar ke negeri/lokasi mana utk 100K ltr sebulan tu?
 

pojipsy

Junior Member
Joined
Sep 20, 2007
Messages
93
Reaction score
1
Points
11
tapi, kalau nak diesel kencing kemungkinan besar boleh dapat bagi harga tu...kalau nak diesel dari petronas, esso, caltex & shell....memang sori lah
 

1305

Super Active Member
Joined
Sep 19, 2008
Messages
9,731
Reaction score
129
Points
73
tapi, kalau nak diesel kencing kemungkinan besar boleh dapat bagi harga tu...kalau nak diesel dari petronas, esso, caltex & shell....memang sori lah
kalau mcm tu elok la tuan start kencing dari sekarang. moga2 sampai ujung bulan ni boleh la sampai 100k liter tu..

harga tu aku yang mintak.. sebab skg ni pun aku dah dapat 1.65 dan mmg dah supply pun.
 
Sponsored Post
Top
Log in Register