To Sell Oil Trading License

CG Sponsors




kasyah

Active Member
Joined
Jun 13, 2008
Messages
2,213
Reaction score
0
Points
20
Aku ada info pada mereka2 yg berminat untuk dapatkan lesen trading minyak dari salah sebuah syarikat minyak terkemuka.

Name of the license : P4/P7 License Trading( with this license, the company able to purchase + distribute petrol or diesel oil ).

Antara syarat2 nak dapatkan lesen nih:

1) Proof of company fund - RM3 million
2) Quantity litre per month


Syarat lesen ni sendiri:

1) Duration of rental - 1 to 5 years. However, option to sell after 5 years rental period. Which means, after 5 years the buyer can own the license by purchase the license.

Berminat? Kurang paham? Nak tahu lanjut? Meh email aku at [email protected] or pm jer kat sini or tempek jer segala persoalan kat forum nih.

Sekian.
 
Sponsored Post

Syamreen

Junior Member
Joined
Jun 19, 2008
Messages
88
Reaction score
0
Points
6
Aku ada info pada mereka2 yg berminat untuk dapatkan lesen trading minyak dari salah sebuah syarikat minyak terkemuka.

Name of the license : P4/P7 License Trading( with this license, the company able to purchase + distribute petrol or diesel oil ).

Antara syarat2 nak dapatkan lesen nih:

1) Proof of company fund - RM3 million
2) Quantity litre per month


Syarat lesen ni sendiri:

1) Duration of rental - 1 to 5 years. However, option to sell after 5 years rental period. Which means, after 5 years the buyer can own the license by purchase the license.

Berminat? Kurang paham? Nak tahu lanjut? Meh email aku at [email protected] or pm jer kat sini or tempek jer segala persoalan kat forum nih.

Sekian.
Check PM..
 

haudli

CG Top Poster Club
Platinum Member
Joined
Jul 15, 2009
Messages
47,313
Reaction score
442
Points
136
projek mega ke ni??
 

E_ONE

Active+ Member
Joined
Jan 9, 2009
Messages
4,611
Reaction score
6
Points
35
Tt leh xplain skit mcmana biz ni, kita buat logistic untk company minyak tu ke? Or kita buka stesen minyak?
 

kasyah

Active Member
Joined
Jun 13, 2008
Messages
2,213
Reaction score
0
Points
20
Tt leh xplain skit mcmana biz ni, kita buat logistic untk company minyak tu ke? Or kita buka stesen minyak
salam bro,

this is not related kita buat logistic to that company or open stesen minyak. this is about licensing :). mana2 company or individu yg berminat to get the license seperti yg dinyatakan di atas :).

harap maklum.
 
Sponsored Post
Top
Log in Register