lesen

  1. Z

    To Sell Sewa lesen chargeman A1 untuk kedah perlis dan penang

    lesen chargeman A1 untuk disewa 7000 setahun /contrak 5 tahun Tel :0189412549 whatsapp:011-10902060 email :[email protected]
  2. C

    Wanted Lesen GDL - ada sape boleh tolong

    assalam aku nak buat GDL untuk pandu lori... GDL aku dah lama tamat tempoh ada sesiapa boleh tolong usahakan... brape pulak kosnye....
  3. T

    Wanted Lesen G7 CIDB

    saya cuma menolong kawan saya yg mahu beli syarikat binaan berdaftar dg CIDB G7. Jika ada pemilik yg mahu menjual syarikat binaannya, boleh hubungi saya. timoer 019-3889143
  4. R

    Wanted Lesen MPOB Untuk Disewa

    Assalam, Kepada geng yang dah boring jadi broker minyak sawit tapi belum mampu beli syarikat berstatus MPOB ini peluang anda. Cuma tawarkan berapa bahagian owner yang anda mampu bagi.:)cgrock
  5. R

    To Sell Lesen Kelas A

    - Daftar di Kuala Terengganu - Tiada liabiliti - Sebab nak jual ....tak pernah dapat prjk mega. Asyik2 projek ciput jer:D
  6. T

    Wanted Lesen export gula ke China.

    Pihak kami mencari sesiapa yg mempunyai lesen export gula ke China,sama ada empunya lesen nak JV atau menjual lesen tersebut. Pihak kmai sedia berbincang. Hubungi saya timoer 019-3889143.
  7. M

    Wanted Renew lesen memandu yg dah 5 thn mati tanpa perlu ambik test semula

    Salam...ada sesiapa yang boleh tolong hidupkan semula lesen memandu yg dah lama giler mati tanpa perlu ambik test semula?
  8. paklah7688

    Kenalan orang CIDB

    salam semua.. sape2 kt dlm carigold ni yang ada kenalan dlm CIDB atau memang bekerja dengan CIDB.. perlukan bantuan untuk kawan saya yang memerlukan lesen G1 dengan segera.. klau ada leh PM saya Terima kAsih..
  9. wak_handalan

    Wanted Lesen kelas F Hulu Langat

    mencarik lesen kelas F hulu langat..bukan nak beli.. ciri2: jujur & amanah..bole pm sy
  10. JAYPB

    To Sell AP lembu dan ayam untuk dijual

    member aku ada ap lembu dan ayam nak jual ap adalah utk lembu dan ayam dari Thailand
  11. fsqtrading68

    Wanted Mempunyai lesen AP tiles dan toilet, berminat nak bekerjasama dgn shipper

    sesiapa yang ada sykt SENDIRI yang ada ada import permit untuk: 1. TILE 2. TANDAS yang berdaftar , yang berminat nak bekerjasama dgn shipper, boleh lah berhubung ngan saya ( buat masa ni PM je dulu )@ emel ke [email protected] , nyatakan nama company, alamat, ngan no contact...
  12. topoi

    Wanted Lesen Kelas A, B, C, D, E, F (Berdaftar dgn PKK)

    Salam, Kepada Kawan yang mempunyai Lesen PKK A,B,C,D,E & F yang mahu dijual boleh lah Call saya 013-2773975(BOB). Diperlukan dengan Segera.....!:)paid :)paid:)paid
  13. D

    Wanted Siapa blh tolong apply Lesen Contractor ?

    Siapa ada tolong apply Lesen Contractor ? atao lesen yang nak jual?
  14. S

    To Sell Lesen cyber cafe

    Salam kawan semua Aku ada lesen cyber cafe untuk dijual dalam harga yang berpatutan. Lesen cyber cafe ini beroperasi di kajang. Sekiranyer berminat. Boleh cantact aku 0173828570 Thanks semua...
  15. T

    Wanted Lesen Bullion Gold

    lesen bullion memain peranan dalam jual beli emas di mana dokumen AU boleh dibenarkan melalui pemegang lesen bullion sahaja. Oleh itu pihak kami perlu lesen bullion . Sesiapa yang mempunyai lesen bullion itu, bolehlah hubungi atau PM kpd saya. 013-3958508
  16. W

    Wanted URGENT! Kontraktor Bumiputra PKK Kelas A, CIDB

    Salam untuk semua warga CARIgold,saya amat memerlukan syarikat kontraktor yang untuk di jual kriteria: Bumiputra PKK Selangor/Wilayah Persekutuan yang berkelas A dan mendaftar dengan pihak CIDB dan lain lain pendaftaran yang berkenaan dengan industri pembinaan di Malaysia seperti ISO,..... Sila...
  17. mr.dobi

    To Sell Shipping and forwarding Consultant

    Salam untuk semua warga CG..Disini ingin memaklumkan kepada sesiapa yg terlibat dalam bisness import dan juga export barang-barang ke luar negara ataupun dalam negara yg mengalami masalah dari segi lesen dan juga permit sila berhubung dengan saya.. Insyallah saya boleh tolong Tuan dan Puan...
  18. mrkon

    To Sell Permit kereta sewa (teksi) bandaraya Ipoh

    salam... saya ada satu premit untuk di sewakan atau jual,minat boleh PM saya kita bincang... 10 Q
  19. troyz

    Wanted Lesen syarikat kawalan keselamatan dengan Armguard

    salam untuk semua forumer !! aku bukak thread ni bagi pihak kawan aku yang teringin sangat nak membeli lesen syarikat kawalan keselamatan bersekali dengan armguard punye lesen... jika ada sekiranya kawan-kawan yang nak menjual maka kami ni sedialah berunding untuk membeli... :D sekian adanya...
  20. JAYPB

    To Sell sapa nak sewa lesen eksport minyak sawit

    kalau ada yg berminat hubungi aku 0194149162
Top
Log in Register