lcd tv

  1. M

    To Sell already sold

    already sold
  2. M

    To Sell item already sold

    item already sold
  3. N

    Wanted Tempat menjual tv seken di kawasan kajang

    Dimana ye nak cari tempat yg bnyk pilihan utk beli tv lcd/led seken ni?? Area kajang atau sekitar kawasan dengannya.. Harga pun murah jugak..
  4. mydeuter

    Wanted Sapa nak jual TV 2nd ?

    saya nak beli TV lama ..nak hantar kat kampung .bugdet below rm 300...kalau ada sila PM ...:)
  5. mix&match

    Wanted LCD TV - Geng CG di PAHANG, especially dekat dgn Kuantan PARADE

    Salam, Mohon pertolongan Geng2 CCG yang dok area Kuantan PARADE, aku ada survey kat mudah.com TV LCD...untuk rumah sewa aku.. Aku ada jumpa yang bekenan mcm kat bwh ni: ________________________________________________________________ Condition: New Price: RM 300 46" Full HD LCD TV...
  6. P

    To Sell Lcd tv 24 inci Toshiba

    nak jual tv muroh2..hehe lcd tv 24 inci boleh sambung kt pc,buat monitor..:D disetakan sekali remote,kotak dan resit beli bulan 5..warranti ada lagi sampai bulan 5 2014:)cgrock saya bagi free kabel HDMI dan converter DVI-HDMI skali jarang pakai..ari tu bli pn sbb untuk tengok euro dan olimpik...
  7. Kulim

    Wanted Tv CRT, LCD or LED wanted

    kalau tv crt. jenis flat screen + remote . working excellent. 29 inci ke atas. prefer lokasi shah alam dan kejirannya. kalau LCD dan LED bagi tau model, boleh lah saya tengok di tenet specs nya dulu. at least 32" dan maksimum 42" ajer. FULL HD. Di mudah memang banyak , tapi saya mencari...
  8. bastegon

    Wanted TV LCD 17" Atau 19" Build-in USB

    Salam semua...kwn nak cari TV LCD 17" atau 19". yang 2nd hand pn blh..kwn nk letak kt kedai kwn utk display slideshow gambar minuman.Nak yg blh cucuk pendrive tu.kira ads laa ni..klu sape2 ade blhla tolak kt kwn yg murah2 k..hrga nnt kite nego..kwn nk 2buah shj.terima kasih. :D:D:D
  9. elan

    Wanted Tv lcd, dvd/vcd/cd player, dvd recoder

    Assalamualaikum dan salam sejahtera.... aku nak cari penjual yang ada menjual barang-barang dibawah, nak dapatkan sebutharga. barang-barang ni untuk pejabat/bahagian aku (kerajaan) di salah sebuah kementerian di putrajaya... aku nak pelawa sekiranya ada ahli cg ni yang ada menjual barang-barang...
  10. drzairie

    Wanted Flat screen tv

    assalam. Den nak tanya ngan semua forumer cg..adotak sesiapo bleh tolong den...den nak boli.. 1) 38 unit 19" / 21"flat screen tv ( tak kisah ap brand janji bukan china brands ) 2) 38 unit recordable dvd player. (sebarang brand tp bukan china made ) kalau ado sesiapo..boleh tolong den..den nak...
  11. Z

    Wanted Tv branded 29” used

    sesiapa yg ada nak jual tv branded 29 inci bgtau aku tv tu mestilah: flat screen complete set(ada remote) condition tip top harga bawah RM 300 kl ada call/sms aku 019-4728996
  12. mojotudam

    Wanted 2000 unit tv sony lcd 40 inci

    seperti perkara tajuk di atas, aku mencarik sapa2 yg boleh supply 2000 unit tv lcd sony 40 inci beserta wall bracket. sapa yg berminat boleh pm aku. tq
  13. Jeb

    Wanted Tv lcd

    ade saapa2 tak nak tolak TV LCD murah2 tak.nak yg kecik je.:">:"> dalam 25" atau 21 " tu ok la :)
  14. M

    To Sell Barang courts mammoth secara murah

    Sebenarnya, aku nk pkai duit sikit....so skrg aku decide sesaper nk beli barang yg ada kat Courts Mammoth boleh email aku barang aper, tp biar lah yg RM1k ke atas, TV ker, komputer ker, aku beli secara installment kat Courts, then hampa leh collect barang kat aku....dlm box x buka lagi.... Kat...
  15. A

    Wanted Pembekal diperlukan dengan segera.....

    syarikat (sama ada sdn bhd atau enterprise) yg berdaftar dgn Bendahari UPM dipohon menyediakan sebutharga untuk senarai barang berikut DOWNLOAD SENARAI BARANGAN sila faks pada kami sblm/pd 12 Nov 2008.... 15 Nov pun boleh lagi..... tapi utk yg berdaftar dgn Bendahari UPM saja... utk daftar...
Top
Log in Register