Wanted LCD TV - Geng CG di PAHANG, especially dekat dgn Kuantan PARADE

CG Sponsors




mix&match

Active+ Member
Joined
May 14, 2011
Messages
2,973
Reaction score
24
Points
25
Salam,




Mohon pertolongan Geng2 CCG yang dok area Kuantan PARADE, aku ada survey kat mudah.com TV LCD...untuk rumah sewa aku..

Aku ada jumpa yang bekenan mcm kat bwh ni:




________________________________________________________________

Condition: New Price: RM 300

46" Full HD LCD TV Tuner mode: ATSC/NTSC 4 HDMI Resolution: 1920 x 1080 Contrast: 4000:1 Brightness: 400cd/m2 Response time: 6.5ms Digital 3D comb filter Component, VGA, AV input USB media play: photo/music

Welcome to Z Tele Mobile
We have all New / Baru Products

For Self Collect Visit Our Shop
10Am to 5 PM

Lot MC-02, Ground Floor Kuantan Parade,
Jalan Haji Abdul Rahman 25000 Kuantan, Pahang

For Courier / Poslaju / Shipping Charges
RM 20

Bankin Our Maybank Account 162218509923

after bankin send me receipt and your full address by
email : [email protected]

Our all Products have 1 to 3 year International Warranty

Serious Buyer Please Send me Sms
019-3946636
___________________________________________________________

masalahnya...aku takut scam jer..

minta tolong saper yg brdekatan tolong verify jap...

kalau benar bagai diiklan...tolong beli kat aku..dan post ke putrajaya..

aku bagi la commisen atas bantuan korang..


ape2 hal boleh post kat thread ni

TQ
 
Last edited:
Sponsored Post

zeal_tech

Super Active Member
Platinum Member
Joined
Aug 23, 2008
Messages
7,888
Reaction score
11
Points
65
murah sgt ke tu TT, x de harga pon, nape x beli kt tmpt tt je...??
 

syahays

CG Top Poster Club
Platinum Member
Joined
Sep 1, 2010
Messages
23,441
Reaction score
49
Points
120
Berapa rege.
Murah sg...den pon nk g kontan parade..hehehe
 

kfadlimestor

Active Member
Joined
Jul 29, 2010
Messages
1,302
Reaction score
51
Points
35
urmmm..pelik..jauh bebenor nk beli yer..jgn brg PAKOK udahler..:)
 

mix&match

Active+ Member
Joined
May 14, 2011
Messages
2,973
Reaction score
24
Points
25
tu la..RM300 jer..

aku nak buh kat rmh sewa...jer...kalau mahal2 budget lari..

tu nk minta geng2 yang di kat sana survey sat...ni iklan dia:

link dia KLIK
 
Sponsored Post
Top
Log in Register