Wanted TV LCD 17" Atau 19" Build-in USB

CG Sponsors




bastegon

Active Member
Joined
Jul 20, 2011
Messages
1,166
Reaction score
23
Points
25
Salam semua...kwn nak cari TV LCD 17" atau 19". yang 2nd hand pn blh..kwn nk letak kt kedai kwn utk display slideshow gambar minuman.Nak yg blh cucuk pendrive tu.kira ads laa ni..klu sape2 ade blhla tolak kt kwn yg murah2 k..hrga nnt kite nego..kwn nk 2buah shj.terima kasih.
:D:D:D
 
Sponsored Post

bastegon

Active Member
Joined
Jul 20, 2011
Messages
1,166
Reaction score
23
Points
25
xde ke yang nak jual???adehh....
 

eiyan_budok_baru

Fun Poster
Joined
Mar 12, 2011
Messages
327
Reaction score
1
Points
15
tak silap aku brd toshiba pun boleh lah wat macam tu.... tapi size kecik tu tak tahu lah ade tak.... tak pun cari brd2 cine, cine ni kalo wat bende2 eletronic kretif sikit semue boleh die ubah.....
 

bastegon

Active Member
Joined
Jul 20, 2011
Messages
1,166
Reaction score
23
Points
25
tak silap aku brd toshiba pun boleh lah wat macam tu.... tapi size kecik tu tak tahu lah ade tak.... tak pun cari brd2 cine, cine ni kalo wat bende2 eletronic kretif sikit semue boleh die ubah.....
tulaa...aku tgh mncarila ni..ko ade no kontek sape yg ade jual..???
 

bastegon

Active Member
Joined
Jul 20, 2011
Messages
1,166
Reaction score
23
Points
25
BUMP tuk arini....xde berita lagi... :(
 

bastegon

Active Member
Joined
Jul 20, 2011
Messages
1,166
Reaction score
23
Points
25
Still xde yg tau ke kt mne ade jual????
 

bastegon

Active Member
Joined
Jul 20, 2011
Messages
1,166
Reaction score
23
Points
25
Mintak tolong kawan2 CG...sape2 yg ade info @ mane2 link yg ade jual TV ni sila pm saya dgn segera..tq!!!
 

bastegon

Active Member
Joined
Jul 20, 2011
Messages
1,166
Reaction score
23
Points
25
Tv masih belum dijumpai...mintak tlg drpd 6000 CG's yg tgh online tu bg maklumat kt mane nk carik...TQVM!!!!
 
Sponsored Post
Top
Log in Register