To Sell Barang courts mammoth secara murah

CG Sponsors




makguard

Fun Poster
Joined
Jul 20, 2009
Messages
138
Reaction score
0
Points
10
Sebenarnya, aku nk pkai duit sikit....so skrg aku decide sesaper nk beli barang yg ada kat Courts Mammoth boleh email aku barang aper, tp biar lah yg RM1k ke atas, TV ker, komputer ker, aku beli secara installment kat Courts, then hampa leh collect barang kat aku....dlm box x buka lagi....

Kat sini aku letak link barang2 yg jual kat Courts....cth TV kat Courts RM1k....mgkin aku jual kat hampa RM900 @ RM850 jer....ini contoh jer...so sesaper yg nk beli aper2 tue boleh email aku kat [email protected]

Aku open peluang nie kat seorg sajer...x leh nak ramai, mampus aku nk bayar nanti.....so cepat email aku, klu boleh dlm this week gak....

nie link court http://www.courts.com.my/html/pdf/090703/sm_07.pdf


:)cgrock:)paid
 
Sponsored Post

makguard

Fun Poster
Joined
Jul 20, 2009
Messages
138
Reaction score
0
Points
10
ada jaminan ke barang tak kene tarik balik?
cuba citer mcm mana barang nk kena tarik balik......aku beli secara installment dari courts,....cth aku beli tv secara installment...pastue tv sampai dlm box, korang meh beli kat aku secara cod, harga murah dari courts sbb aku nk pkai cash....klu aku x byr pun, xkan courts nk cari hampa kut....think positive bro !!
 

SnaMarketing

Active Member
Joined
Mar 26, 2009
Messages
1,690
Reaction score
0
Points
20
Ini macam bisnes pun ada

hehe


Please Quote me Nokia E75 Red Colour


:D :D :D :D
 

makguard

Fun Poster
Joined
Jul 20, 2009
Messages
138
Reaction score
0
Points
10
ader...semua ader....tawaran masih terbuka...utk sorang buyers jer....up sikit...
 

abangbeca

Super Active Member
Platinum Member
Joined
Jan 26, 2009
Messages
8,701
Reaction score
155
Points
73
barang baik nih.....boleh beli murah lak...
 
Sponsored Post
Top
Log in Register