Wanted Tempat menjual tv seken di kawasan kajang

CG Sponsors




nasiayam

Fun Poster
Joined
Jan 4, 2012
Messages
576
Reaction score
0
Points
10
Dimana ye nak cari tempat yg bnyk pilihan utk beli tv lcd/led seken ni?? Area kajang atau sekitar kawasan dengannya.. Harga pun murah jugak..
 
Sponsored Post

opin

Active+ Member
Joined
Apr 4, 2012
Messages
2,870
Reaction score
182
Points
43
Dimana nak cari tempat yg bnyk pilihan utk beli tv lcd/led seken ni?? Area kajang atau sekitar kawasan dengannya.. Harga pun murah jugak..
ada sorang brother jual brg2 second dkt sungai chua, esok ingatkan aku p.m ko no fon dia.
 

2bz4money

Legendary Member
Joined
Aug 24, 2006
Messages
10,612
Reaction score
2,068
Points
191
aku beli TV LG 24 inchi RM150 dah 2tahun lebih..tapi bukan led laa..kat kedai cina repair TV di seksyen 7 menghala ke sg chua
 

cre8tive

Legendary Member
Joined
Oct 14, 2008
Messages
17,158
Reaction score
613
Points
161
aku beli toshiba 29" crt RM220..trade-in tv rosak -RM20. kat semenyih.
 

gmsatria

Super Active Member
Joined
Sep 17, 2009
Messages
8,764
Reaction score
6
Points
65
Try search kat mudah..dl beli tv crt 29" RM150...
 

ThereBeDragon

Banned
Joined
Dec 19, 2013
Messages
1,582
Reaction score
6
Points
25
cari kat mudah je bro?? kalu yg jenis kedai2 nie, mesti nk untung. kalu yg kat mudah tu, jenis org nk letgo barang je, so harga pun lebih kurang je la.

aku beli phone kat mudah, COD, kat kedai reger rm 170 (new), aku beli rm50 je. siap dapat resit lagi dari kedai yg org tu beli. earphone ori nokia n kotak. sgt berbaloi kalu beli atas tangan dari kedai.
 

nasiayam

Fun Poster
Joined
Jan 4, 2012
Messages
576
Reaction score
0
Points
10
cari kat mudah je bro?? kalu yg jenis kedai2 nie, mesti nk untung. kalu yg kat mudah tu, jenis org nk letgo barang je, so harga pun lebih kurang je la.

aku beli phone kat mudah, COD, kat kedai reger rm 170 (new), aku beli rm50 je. siap dapat resit lagi dari kedai yg org tu beli. earphone ori nokia n kotak. sgt berbaloi kalu beli atas tangan dari kedai.
Dh puas cari bro. Xde yg brkenan
 

xantiang

Active Member
Joined
Jan 24, 2014
Messages
1,754
Reaction score
38
Points
30
Tv led, brli baru je tt..kalo seken ni baik ambek crt dulu.led seken lg cepat lingkup
 
Sponsored Post
Top
Log in Register