kelas

  1. azaz

    To Sell Kelas PJJ Buat Sabun Homemade

    Salam warga CG MINYAK MASAK RECYCLE BOLEH BUAT SABUN! Selama ni kan minyak masa yang kita guna hari hari tu, kita pakat buang je kan. Aduh! Rupanya minyak terpakai tu boleh buat sabunnn weiii. Rugila, kalau tau dah lama kite leh berjimat kannn. 😅 Sekarang ni, rumah saya serba serbi...
  2. AzahirZolkepli

    To Sell Kelas Masakan Nasi Ayam RM100

    Salam.. Kalau aku buat kelas nasi ayam dengan harga rm100 ada org berminat tak..? Bukan nasi ayam biasa tapi Nasi Ayam Hainan.. Cara pmbuatan dan resepi mmg khas aku modified utk memudahkan peniaga2.. Kalau bagi aku sendiri, rasa nasi ayam hainan ni mmg terbaik.. aku ajar rebus ngn panggang...
  3. Z

    any advice for Chinese learning

    I happened to have a desire to learn Chinese and bump into ShuoCN. The curriculum advisor offered me a couple of free trial lessons beginning from Pinyin. Their teachers were all from top universities in China, showing great passion with local and professional skills. I’m going quite well with...
  4. pijoe

    Wanted Pengajar adobe Photoshop dan Adobe Premiere pro diperlukan

    Assalam. Saya nak belajar adobe premiere pro dan photoshop cc face 2 face. personal coaching. Ajar saya guna untuk masukkan subtitle dan video editing sahaja. harga boleh bincang. boleh whatsapp saya di +60176567531 nak buat macam video ni je https://youtu.be/w-dGcIxj1II
  5. C

    To Sell Tawaran hebat: Kelas 'parenting skills' percuma

    Assalamualaikum dan salam sejahtera. Pusat tuisyen kami menawarkan kelas 'Parenting Skills' percuma kepada para ibu bapa yang mendaftarkan anak mereka untuk belajar di tempat kami. Daftar segera. Tempat terhad. Hubungi: 0126572583 (Cikgu Afif)
  6. faizextreme

    To Sell Guru tuisyen sekolah rendah

    Kepada sesiapa yang ingin menggunakan khidmat guru tuisyen private,boleh menghubungi saya seperti kt siggy tu lokasi:jitra subjek:MATH bayaran:20/jam masa:boleh berbincang mengikut kesesuaian:)
Top
Log in Register