BTC USD 38,406.5 Gold USD 1,772.31
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Wanted Pengajar adobe Photoshop dan Adobe Premiere pro diperlukan

pijoe

Legendary Member
Platinum Member
Joined
Jun 11, 2008
Messages
13,399
Reaction score
1,301
Points
231
Assalam.

Saya nak belajar adobe premiere pro dan photoshop cc face 2 face. personal coaching. Ajar saya guna untuk masukkan subtitle dan video editing sahaja.

harga boleh bincang.

boleh whatsapp saya di +60176567531


nak buat macam video ni je
https://youtu.be/w-dGcIxj1II
 
Sponsored Post

pijoe

Legendary Member
Platinum Member
Joined
Jun 11, 2008
Messages
13,399
Reaction score
1,301
Points
231
up kot ada yang sudi menjadi cikgu
 

buncai

Fun Poster
Joined
May 21, 2011
Messages
589
Reaction score
39
Points
30
kalau setakat masukkan teks dan basic editing, bole je guna software lain. mudah kerja...
pendapat sayalah.

Tuan ktmana?
 

pijoe

Legendary Member
Platinum Member
Joined
Jun 11, 2008
Messages
13,399
Reaction score
1,301
Points
231
kalau setakat masukkan teks dan basic editing, bole je guna software lain. mudah kerja...
pendapat sayalah.

Tuan ktmana?

dah try yang lain...ada tak support arabic word...yg paling bagus adobe jugak
 

pijoe

Legendary Member
Platinum Member
Joined
Jun 11, 2008
Messages
13,399
Reaction score
1,301
Points
231
bump sikit...........
 

pijoe

Legendary Member
Platinum Member
Joined
Jun 11, 2008
Messages
13,399
Reaction score
1,301
Points
231
bump............
 

Jedi

CG Top Poster Club
Platinum Member
Joined
Feb 15, 2009
Messages
42,872
Reaction score
1,914
Points
201
YT berlambak video tutorial.

Aku pernah belajar sendiri After Effects (AE)

Buat particle, light.

Cuma effects Dragon Ball dan Nightcrawler (X-Men) tak sempat nak try.

Motivasi dah hilang...hahaha.

Pelan² ikut arahan...jadi la jugak.

AE lagi rumit~
 
Last edited:
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register