kedah

  1. dloanman

    Santai 'Rumah hantu' Azmeer berharga RM320,000

    KEADAAN rumah yang dibeli Azmeer sebelum dibaik pulih. - Foto ihsan Facebook Azmeer Yusof KUALA LUMPUR: Daripada 'rumah hantu' bertukar menjadi kediaman yang indah. Itulah yang dilakukan pertahanan Kedah, Azmeer Yusof yang membuat 'kerja gila' selepas membeli rumah berkeluasan 4500 kaki persegi...
  2. dloanman

    Kedah mula dilanda cuaca panas & kering luar biasa

    AGENDANASIONAL Disember 24, 2019 8:11 am ALOR SETAR, 24 DIS: Keadaan cuaca panas dan kering luar biasa kebelakangan ini menyebabkan paras air empangan di Kedah turun kepada 60 peratus ekoran pelepasan air terpaksa dilakukan bagi menampung keperluan sektor pertanian negeri. Menteri Besar...
  3. dloanman

    20 rumah rosak akibat puting beliung

    Foto Facebook Kami Anak Kedah AGENDANASIONAL Oktober 20, 2019 10:20 pm JITRA, 20 OKT: Kira-kira 20 buah rumah rosak teruk dalam kejadian puting beliung yang melanda tiga buah kampung di Mukim Jeram, Tunjang di sini, petang ini. Kampung tersebut ialah Kampung Pida 4 Deli, Kampung Permatang...
  4. A

    To Sell (freelance) khidmat perakaunan syarikat dan perniagaan alor setar kedah

    Saya ada menyediakan perkhidmatan perakaunan bagi owner syarikat atau perniagaan kecil-kecilan secara freelance. Mempunyai pengalaman dalam pengauditan dan perakaunan serta dibantu oleh senior auditor yang mempunyai lebih 10 tahun pengalaman di dalam bidang audit. Jika ada sebarang masalah...
  5. urutbekam86

    Urut Tradisional, Bekam, Acupressure & Urut Kelakian [PERAK]

    Assalamualaikum dan salam hormat sejahtera kepada CGians dan pelawat :cool: KHUSUS WARGA PERAK DARUL RIDZUAN :D Kami menawarkan khidmat :- 1) Urutan Melayu tradisional 2) Refleksologi 3) Bekam angin & bekam darah 4) Chiropractic tulang belakang 5) Urutan acupressure meridian 14-channel 6)...
  6. Mamat2005

    Murah - Murah (Bantal Kabu #kualakangsar)

    salam semua warga cg, hari ni saya nak buat promosi pasal bantal kabu. penghabisan stok. kot - kot ada warga CG berminat untuk membelinya. harga masih mampu milik, murah sahaja. tuan dan puan boleh tengok gambar dibawah ni; kalau berminat boleh hubungi saya melalui (whatApp)...
  7. I

    Baja tahi ayam untuk dijual

    Salam semua, Saya bekerja di syarikat Bismi Cergas Sdn Bhd di Simpang Empat, Alor Setar, Kedah. Kami adalah syarikat menternak ayam, dengan kapasiti 1.6 juta ayam per pusingan. Dengan jumlah ayam yang banyak, kami mempunyai banyak baja ayam yang belum diproses untuk dijual. Buat masa sekarang...
  8. razwan_pooh

    To Sell Unbox Original Perfume dan Perfume Sephora Dubai AAA

    anda ingni membeli perfume orginal pada harga yang lebih murah? original reject perfume adalah pilihan yang paling tepat for fast deal sms of whatsapp 017-2814681 kami menyediakan penghantaran ke seluruh malaysia secara percuma
  9. S

    Kedai Anda - Jual barang anda di sini

    Assalamualaikum Ingin menjual barang terpakai ? Tak tahu di mana nak iklankan ? Website lain terlalu sukar, perlu daftar dsb ? Jom iklankan di http://kedaianda.com Jadilah antara pengguna terawal laman web pengiklanan ini. Mudah dan cepat, siapa sahaja boleh mula beriklan !
  10. wan632

    To Sell [WTS] Asus Laptop Used

    SOLD OUT TQ CARIGOLD Sesuia untuk student / pekerja. Selalu running software Dreamweaver / Photoshop / Ilustrator PICTURE: Spesifikasi: OS: Windows 7 /Android Prosesor: AMD® Brazos Dual Core E-350 1.6 GHZ Memori: 6GB DDR3 RAM SEDAP BUAT KERJA Storage: 320GB 5400rpm Speaker...
  11. tanabe84

    To Sell Kuih Raya Untuk Semua

    1. Biskut batang buruk - 100 biji RM18 2. Tart nenas perisa strawberry - 50 biji RM20 3. Tart nenas - 50 biji RM20 4. Biskut mama carry - 50 biji RM20 * Semua harga tidak termasuk kos penghantaran. Kos penghantaran ditanggung oleh pembeli. Note : - COD di Kelantan : selewat-lewatnya pada...
  12. Viere

    Seks berahi di karaoke RM 45 sejam

    Pusat karaoke di Kota Setar yang diserbu pada Jumaat lalu selepas didakwa turut menyediakan khidmat seks. KUALA LUMPUR - Rungutan orang ramai mengenai gelagat wanita warga asing yang bekerja sebagai pegawai perhubungan pelanggan (GRO) yang didakwa turut menawarkan khidmat seks di sebuah pusat...
  13. badrush

    Wanted Mencari Photographer Untuk Majlis Perkahwinan Di Utara

    Salam, Memandangkan kos untuk fotografer yang bkn dari kawasan utara agak mahal,Saya memerlukan Fotografer untuk majlis perkahwinan di Kedah (utara).so tiada charge utk perjalanan dan penginapan untuk fotografer.dapat la jimat sikit kan?? kepada sesiapa yg rasa dirinya fotografer/ada kawan2...
  14. ammbiz

    Carigold Kedah Darul Aman

    salam semua warga CG , sapa yg dok area aloq setaq , mai la kita kenai-kenai kat sini ... jumpa ka ... leh atoq jumpa utk majukan diri dalam biz internet nie ,,atau hampa dok buat biz apa lanie ...
Top
Log in Register