gelang

  1. Chee-Bee

    Wanted Pembuat gelang

    Assalam CG, Siapa kat sini tau mana nak tempah gelang yang macam ni Tapi yang gantung-gantung tu akan di custom madekan.. Material pun nak yang biasa-biasa je.. Kalau ada info, tolong roger k.. Thanks
  2. life_b4diezz

    Wanted Dirham dan bangle silver

    sape2 ade jual bangle mcm ni atau lbh kurang cmni x? jns silver 925 , silver 999.. pastu ade sape2 jual dirham jgk?
  3. zaleo_83

    To Sell Pengedar Gelang dan Rantai Kristal/Mutiara

    Kepada sesiapa yg berminat utk berniaga atau menjual barang gelang dan rantai kristal/mutiara.. modal diperlukan rendah dan keuntungan lumayan..
  4. P

    To Sell Rice dispenser & Gelang tangan

    Assalamualaikum.. saya pendatang baru di cg nih tp bkn pendatang haram :"> harap dapat support dr otai2 dn ahli2 yg lain :D mula-mula nk test market rice dispenser dan gelang tgn :) ~~ 14 kg >> bekas beras 14 kg ni xde fungsi sukat beras.. ~~ 18 KG >> bekas beras 18kg ni ada fungsi...
  5. centepede

    Wanted Agen jualan diperlukan - bracelet pearl

    refer gambar nih, agen diperlukan di seluruh malaysia... detail sila PM aku harga berpatutan nanti aku terangkan syarat- syaratnya ader banyak design, nih aku upload sikit jek:)cgrock aku x amik ramai---limited opputernity to offer
Top
Log in Register