BTC USD 21,107.6 Gold USD 1,827.53
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Chee-Bee

Active Member
Messages
1,425
Joined
Jun 19, 2012
Messages
1,425
Reaction score
0
Points
25
Assalam CG,

Siapa kat sini tau mana nak tempah gelang yang macam ni

Golf-Ball-Sterling-Silver-charm-bracelet_2010017055476.jpg


Tapi yang gantung-gantung tu akan di custom madekan.. Material pun nak yang biasa-biasa je..

Kalau ada info, tolong roger k..

Thanks
 
Sponsored Post

geisha

Fun Poster
Messages
170
Joined
Mar 3, 2009
Messages
170
Reaction score
0
Points
10
bro dok kat mana? kalau perak, try jalan2 kat gerbang malam. kat sana boleh buat.
 

m0mo~

CG Top Poster Club
gem
Messages
35,312
Paid Membership
ForexMart Fans
Joined
Oct 4, 2012
Messages
35,312
Reaction score
388
Points
136
try google wholesale china punya web..

lupa apa nama web die
 

TT

CG Super Hardcore Club
gemgemgemgem
Messages
163,638
Joined
Jan 13, 2009
Messages
163,638
Reaction score
22,273
Points
1,831
Awards
1
nak tnya sekali, kt mana bole ak celup bagi color utk gelang ni?

ak nk colorkan jadi hitam+bronze..kt kedai emas ada buat ke
 

Chee-Bee

Active Member
Messages
1,425
Joined
Jun 19, 2012
Messages
1,425
Reaction score
0
Points
25
nak tnya sekali, kt mana bole ak celup bagi color utk gelang ni?

ak nk colorkan jadi hitam+bronze..kt kedai emas ada buat ke

sy pernah ada gelang warna tu.. warna hitam sng tanggal cat nye pastu jd xcntik #:-S

kalau ada, nk celup balik gak :D
 

TT

CG Super Hardcore Club
gemgemgemgem
Messages
163,638
Joined
Jan 13, 2009
Messages
163,638
Reaction score
22,273
Points
1,831
Awards
1
sy pernah ada gelang warna tu.. warna hitam sng tanggal cat nye pastu jd xcntik #:-S

kalau ada, nk celup balik gak :D

yg lama pun hitam gak..lama2 pakai hilangla color die..dgn bercalar lagi..nak cari sebijik cmtu xjumpa pulak..

kena celupla jwbnye
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register