Wanted Pembuat gelang

CG Sponsors




Chee-Bee

Active Member
Joined
Jun 19, 2012
Messages
1,425
Reaction score
0
Points
25
Assalam CG,

Siapa kat sini tau mana nak tempah gelang yang macam ni



Tapi yang gantung-gantung tu akan di custom madekan.. Material pun nak yang biasa-biasa je..

Kalau ada info, tolong roger k..

Thanks
 
Sponsored Post

geisha

Fun Poster
Joined
Mar 3, 2009
Messages
170
Reaction score
0
Points
10
bro dok kat mana? kalau perak, try jalan2 kat gerbang malam. kat sana boleh buat.
 

m0mo~

CG Top Poster Club
Platinum Member
ForexMart Fans
Joined
Oct 4, 2012
Messages
35,312
Reaction score
387
Points
136
try google wholesale china punya web..

lupa apa nama web die
 

TT

CG Super Hardcore Club
Joined
Jan 13, 2009
Messages
152,417
Reaction score
20,979
Points
1,671
nak tnya sekali, kt mana bole ak celup bagi color utk gelang ni?

ak nk colorkan jadi hitam+bronze..kt kedai emas ada buat ke
 

Chee-Bee

Active Member
Joined
Jun 19, 2012
Messages
1,425
Reaction score
0
Points
25
nak tnya sekali, kt mana bole ak celup bagi color utk gelang ni?

ak nk colorkan jadi hitam+bronze..kt kedai emas ada buat ke
sy pernah ada gelang warna tu.. warna hitam sng tanggal cat nye pastu jd xcntik #:-S

kalau ada, nk celup balik gak :D
 

TT

CG Super Hardcore Club
Joined
Jan 13, 2009
Messages
152,417
Reaction score
20,979
Points
1,671
sy pernah ada gelang warna tu.. warna hitam sng tanggal cat nye pastu jd xcntik #:-S

kalau ada, nk celup balik gak :D
yg lama pun hitam gak..lama2 pakai hilangla color die..dgn bercalar lagi..nak cari sebijik cmtu xjumpa pulak..

kena celupla jwbnye
 
Sponsored Post
Top
Log in Register