BTC USD 60,888.0 Gold USD 1,727.68
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Wanted Dirham dan bangle silver

life_b4diezz

Active+ Member
Joined
Nov 26, 2011
Messages
3,469
Reaction score
0
Points
20
sape2 ade jual bangle mcm ni atau lbh kurang cmni x?

attachment.php


jns silver 925 , silver 999..

pastu ade sape2 jual dirham jgk?


attachment.php
 
Sponsored Post

MugenMTX5

Super Active Member
Platinum Member
Joined
Dec 9, 2011
Messages
5,889
Reaction score
52
Points
75
aku ada, besar lighter..beli dkat 1.2K lama dah..
sayang nak jual hehehe nape TT nak ? ada bisnes bagus ?
 

life_b4diezz

Active+ Member
Joined
Nov 26, 2011
Messages
3,469
Reaction score
0
Points
20
aku ada, besar lighter..beli dkat 1.2K lama dah..
sayang nak jual hehehe nape TT nak ? ada bisnes bagus ?

sje ttba rsa nk smpan wat koleksi..
skali skala leh pkai..hehe..

mcm cntik ja dirham..sbb tu tringin..haha:D
 

Hamsom

Fun Poster
Joined
Sep 25, 2012
Messages
221
Reaction score
0
Points
10
Saya tgh nak tolak dinar 1/2 kgt. Saja tanya kalau nak. Rega arini sy bleh bg 400.
 

danx

Super Active Member
Joined
Mar 9, 2010
Messages
5,709
Reaction score
5
Points
65
Aku ada rantai mcm dlm gambar tu..
Tp sayang lak nk jual :)
Ada tokey silver dlm ni rasanya..
 

Carl_Aiman

Freshie
Joined
Nov 18, 2012
Messages
2
Reaction score
0
Points
3
sape2 ade jual bangle mcm ni atau lbh kurang cmni x?

attachment.php


jns silver 925 , silver 999..

pastu ade sape2 jual dirham jgk?


attachment.php

Salam. saya ada bangle Silver 925
Lebar dalam 1cm and panjang dalam 20cm
Mmg ada rasa nak jual kalau awak nak
If nak awak nk bukak dalam brape harga?
 

Attachments

  • Picture 1.jpg
    Picture 1.jpg
    1.4 MB · Views: 19
  • Picture 2.jpg
    Picture 2.jpg
    2.2 MB · Views: 23

only1

Super Active Member
Joined
Feb 9, 2008
Messages
9,140
Reaction score
69
Points
70
Dirham ambo dah sold out.

lelaki tak leh pakai bangle
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register