silver

  1. palihebat

    To Sell Raw Silver area Melaka

    Salam kpd sume warga cg... Aku ada stok raw silver dlm bentuk bearing (bulat2 kecik tu...) Ingatkan nak jual la pada sesape yg berminat... Berat dlm 200 - 300g kalo x silap... Reason nak jual : biasa la, mau pakai duit... Stok : serpihan yg x dikutip oleh pengeluar Gambar : nnt aku letak...
  2. life_b4diezz

    Wanted Dirham dan bangle silver

    sape2 ade jual bangle mcm ni atau lbh kurang cmni x? jns silver 925 , silver 999.. pastu ade sape2 jual dirham jgk?
  3. L

    Wanted Pembekal Silver 925

    Salam.. Ada tak sesiapa warga CG yang ade buat bisnes silver macam gelang, cincin, subang dan lain - lain yang berkaitan silver 925. Ataupun boleh advise kat mana saya nak dapatkan barang - barang berkaitan silver 925 ni. Sy nak cuba meniaga silver di kiosk saya. Harap kawan-kawan dapat...
  4. T

    Wanted Ingin membeli 500gram Public Silver!

    saya disini ingin membeli 500gram public silver atau 250gram public silver pada harga we buy atau atas sikit dari harga we buy... sila tinggalkan offer anda di threat ini atau pm saya... 019-5113357.. :)cgrock:)cgrock
  5. robz

    Wanted Supplier perak/silver mentah

    salam.. ada geng2 CG tau x mane nak dpt bekalan perak/silver mentah? klu ada lubang, tolong bagitau saya. contact:[email protected] ada deal, ada komisen! :)cgrock
Top
Log in Register