To Sell Rice dispenser & Gelang tangan

CG Sponsors




pluto

Freshie
Joined
Jul 10, 2008
Messages
7
Reaction score
0
Points
3
Assalamualaikum..

saya pendatang baru di cg nih tp bkn pendatang haram :"> harap dapat support dr otai2 dn ahli2 yg lain :D

mula-mula nk test market rice dispenser dan gelang tgn :)




~~ 14 kg

>> bekas beras 14 kg ni xde fungsi sukat beras..

~~ 18 KG

>> bekas beras 18kg ni ada fungsi sukat beras..

tp...apa yg penting..kerjasama...wonderpets... kekeke..
apa yg penting, beras yg masuk dahulu, akan keluar dulu, beras dijamin segarrrrrrrrrrrrrrrr :)

cgrock
 
Sponsored Post

pluto

Freshie
Joined
Jul 10, 2008
Messages
7
Reaction score
0
Points
3
GELANG DE BOOM

Retail price : rm 75
Grab NOW : rm 50 :D(termasuk pos)





sesuai nih kalau nk wat present :)
 

pluto

Freshie
Joined
Jul 10, 2008
Messages
7
Reaction score
0
Points
3
GELANG LIGHT YELLOW DE BOOM

Retail price : rm 83
Grab NOW : rm 58 (termasuk pos)



 

eboss

CG Hardcore
Platinum Member
Joined
Nov 29, 2007
Messages
85,652
Reaction score
1,894
Points
591
Yang boh beras tu dijamin tak leh rosak ke beras...
 

insyi©

CG Top Poster Club
Joined
Mar 1, 2008
Messages
28,101
Reaction score
177
Points
123
Yang boh beras tu dijamin tak leh rosak ke beras...
aku guna yg brand TUPPERWARE tu...mmg okay eboss....tak rosak beras...tak masuk apa2 serangga pun...

kat umah eboss lagi tk sempat rosak kot....dan abih dulu...:p
 

ejalmlk

Legendary Member
Platinum Member
Joined
Aug 8, 2008
Messages
10,491
Reaction score
43
Points
120
aku guna yg brand TUPPERWARE tu...mmg okay eboss....tak rosak beras...tak masuk apa2 serangga pun...

kat umah eboss lagi tk sempat rosak kot....dan abih dulu...:p
jenama tuperware mana nak dapat ek
 

insyi©

CG Top Poster Club
Joined
Mar 1, 2008
Messages
28,101
Reaction score
177
Points
123
jenama tuperware mana nak dapat ek
dr dealer tupperware la...

tp mahal sket la.....utk 10kg beras tu...RM270. kalau time ada diskaun tu...dpt la murah sket
 
Sponsored Post
Top
Log in Register