BTC USD 24,345.1 Gold USD 1,789.38
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Blogs

Blogs statistics

Categories
13
Blogs
6,180
Blog entries
8,484
Views
5,412,906
Comments
1,703
Ratings
4

Latest Blog Comments

  • Zikir Selepas Solat
    Zikir Selepas Solat Semoga kita dapat istiqamah untuk mengamalkannya setiap kali selepas solat.
  • Hepatitis A
    Amalkan kebersihan diri yang baik bagi mencegah jangkitan Hepatitis A. #ANMS #KekalSihat #hepatitis #sihatmilikku Sumber: Bahagian Pendidikan...
  • Hepatitis A
    Berikut adalah golongan berisiko untuk mendapat jangkitan Hepatitis A. #ANMS #KekalSihat #hepatitis #sihatmilikku Sumber: Bahagian Pendidikan...
  • Hepatitis A
    Perhatikan tanda dan gejala Hepatitis A kerana biasanya ia muncul pada hari ke 15 - 45 selepas dijangkiti. 10-15% individu yang dijangkiti akan...
  • Info Berkaitan Hepatitis B
    Hepatitis B berjangkit 50-100 kali ganda lebih mudah berbanding HIV. Hepatitis B boleh menular melalui darah, cecair badan dan hubungan seksual...
maliq7776
Views
2K
Updated
Others
Finally, i arrived at Jogja after 9 hours of trip in Taksaka 1 from Jakarta. The train was behind schedule for about 30 minutes and on the way, it stopped very often, so the trip was more than 9 hours actually, but finally i made it. #:-S
zattara
Views
1K
Updated
Others
Version: ESS, EAV, 2.* Username: EAV-07472414 Password: kmheb7avpr Username: EAV-07472386 Password: scvdhnpwee Username: EAV-07472385 Password: e7n7jvprp2 Username: EAV-07441605 Password: uuf2288t5r Username: EAV-07441557 Password: 3mux8pnuue Username: EAV-07380638 Password: hsrftsp5nw...
Vondereich
Views
3K
Updated
Others
What`s new: * Multi-disc file backup and restore on CDs, DVDs and Blu-ray discs * Create compressed backup archives with powerful password protection * Split archives automatically across multiple CDs, DVDs or Blu-ray discs * Restore archive contents to their original locations * Integrated...
underscore
Views
4K
Comments
2
Updated
Others
Presiden Korea Utara, Kim Jong Il telah diserang stroke. Tetapi gambar dari kerajaan Korea Utara menunjukkan beliau berbaris dengan tenteranya. Bayangan kaki Presiden Kim Jong Il adalah tidak sama dengan orang lain.
zattara
Views
1K
Updated
Others
Version: ESS, EAV, 2.* Username: EAV-07341311 Password: 2ettpffcxf Username: EAV-07330587 Password: 4uur7pbnv5 Username: EAV-07094291 Password: rndhmhanfd Username: EAV-07555694 Password: 47d3nbasd5 Username: EAV-07448928 Password: d5ppvfj4tf Username: EAV-07411416 Password: ujpr362fwt...
zattara
Views
4K
Comments
2
Updated
Others
Version: ESS, EAV, 2.* Username:EAV-07130399 Password: 36feb85h5s Username:EAV-07130379 Password: jc67mmwejb Username:EAV-06577504 Password: xcnae4an4e Username:EAV-07405891 Password: deasd3nk6b Username:EAV-07401761 Password: rxfpc4fd75 Username:EAV-07130427 Password: cms8d6jdtm...
tenno xiii
Views
2K
Updated
Others
assalamualaikum....
grahagold
Views
1K
Updated
Others
Hidup ini penuh dgn untung dan rugi... debit n kredit... segala pasangan tu pasti kelebihan dan kekurangan... so... kita kena enjoyyyyyyyy:D
zattara
Views
1K
Updated
Others
ini utk arini punya password..huhu.. 4/11/2008 Version: ESS, EAV, 2.* Username:EAV-06577472 Password: chd65abcbt Username:EAV-06577466 Password: f7ubsjw6tc Username:EAV-06577454 Password: 6wa4vbf3ee Username:EAV-06577504 Password: xcnae4an4e Username:EAV-06577496 Password: ap4av676mt...
grahagold
Views
1K
Updated
Others
Aku dapat surat plak hari ni.. kena transfer ke terengganu... fuhh nak kena pesiap plak dah... selamat tinggal pulau pinang...:((
aidiryatim
Views
4K
Comments
1
Updated
Others
ini hanyalah cubaan coretan pertama sy:).
Vondereich
Views
4K
Comments
4
Updated
Others
Salam.. Seperti tajuk diatas.. Pernah juga saya mendengar rakan saya berkata.. Bila time hujan tayar kenderaan anda tidak banyak menggunakkan daya cengkamannya.. Tapi bila difikirkan balik mungkin silap kot.. Cuba anda bayangkan.. Jika hari biasa anda memandu kenderaan diatas jalan yang kering...
DDos
Views
2K
Updated
Others
salam, lama plak tak jenguk sini, sibuk skit, kalu tak sibuk aku mesti le jenguk sini. pada sapa2 yg suka baca tapi tak pernah menulis kat sini, meh le sama2 berblog, layan je apa yg terdaya :)paid
underscore
Views
1K
Updated
Others
واللة ماكان علي بالي ياهوا واللة ماكان علي بالي ياهوا قمرين قمرىن دول ولا عىنك بيسالني عليك اتاريني بافكر فيك ياقلبي ياما... من حبة ياما تبقي الليلي غرام اةيا عمرى...ياكل عمري وخليني بعدينقالت لي كلام طل انشغالي وىاك ياغالي وأناايةجرالي خلأني أدوب في هواك اشمعني أنت حبيتك أنت أزاي وأمتي؟ شبكت...
latalayang
Views
1K
Updated
Others
Perdebatan dalam parti untuk calun calun atasan yang bertanding merebut jawatan tertentu parti boleh menimbul kebaikan dan keburukan. KEBAIKAN:- -Mengenengahkan tokoh berwibawa,Matang dan berdidikasi. -Meletakan calun tersebut kesatu tahap terbaik dikalangan calun calun terpilih. -Dapat...
adikacu
Views
3K
Comments
2
Updated
Others
Best sangat ke buat blog ni?? Apa bestnya?? Apa seronoknya?? Apa faedahnya?? Sapa boleh jawab soalan ni??
faried_u17
Views
7K
Comments
7
Updated
Others
>>> siapa faried_u17 di carigold.com <<< saya faried_u17 adalah seorang PDA seller secara tidak rasmi di forum tercinta ini >>> apakah makna avatar anda <<< owh, itu gambar orang yang sentiasa berada dibelakang saya diwaktu senang dan susah, penghargaan untuk beliau >>> adakah anda baru...
normanlimited
Views
2K
Comments
3
Updated
Others
:D jali mcm mana nak cari lagi indicator yang paling tepat ...ahh:((
bossprepaid
Views
3K
Comments
2
Updated
Others
Hari nie teman terima Kemeja Carigold yang segak... Peh... bukan kecik saiz dia 4XL! hahaha.. Tapi tu la, masa ngaji kat mpip dolo pon sama... dapat anugerah pelatih terbesor gak! Macam2 teman belajor kat CG nie... Macam2 jenih orang teman dah gaul.... Cuma jauh je kome... Rata2 Kolompo...
underscore
Views
3K
Comments
3
Updated
Others
Kajian terbaru menunjukan manusia yang banyak melayari internet lebih pintar dan luas pemikiran. Kemampuan membuat keputusan dan menapis informasi yang sangat besar menjadi kemampuan baru di dalam otak manusia. Inilah perbezaan yang besar dilihat berbanding bukan pengguna internet. Ketika...
Top
Log in Register