Xiaomi Amazfit Watch Fans

CG Sponsors




TXT

CG Super Hardcore Club
Platinum Member
Top Poster Of Month
Joined
Mar 15, 2010
Messages
279,365
Reaction score
11,359
Points
2,376
1590995533469.png

Assalamualaikum

Selamat datang ke thread peminat dan pengguna Amazfit
Boleh kongsikan jam tuan puan dan masalah serta atasi permasalahan berkaitan jam Amazfit
Semoga perkongsian tuan puan dapat membantu sahabat lain
 
Last edited:
Sponsored Post

TXT

CG Super Hardcore Club
Platinum Member
Top Poster Of Month
Joined
Mar 15, 2010
Messages
279,365
Reaction score
11,359
Points
2,376
1590995852110.png

Saya pengguna Stratos 3
Sebelum ni pernah pakai Bip
Ok jugak cuma kurang fungsi untuk bersukan
 

akecema

CG Top Poster Club
Joined
Jan 26, 2007
Messages
20,136
Reaction score
1,647
Points
206
aku pakai amazfit

sblm ni pakai bip
skrg pakai GTR

jam paling bagus untuk runner adalah stratos
cuma stratos batteri cepat habis berbanding model lain
 

TXT

CG Super Hardcore Club
Platinum Member
Top Poster Of Month
Joined
Mar 15, 2010
Messages
279,365
Reaction score
11,359
Points
2,376
aku pakai amazfit

sblm ni pakai bip
skrg pakai GTR

jam paling bagus untuk runner adalah stratos
cuma stratos batteri cepat habis berbanding model lain
Saya pakai Bip masa mula2 berjinak dengan larian
Tapi banyak menda takda
So kurang sesuai untuk runner
Sebab tu beralih ke Stratos 3
Bab bateri cepat abis tu memang diakui
Kalau nak layan FM tahan lagi la
 

pijoe

Legendary Member
Platinum Member
Joined
Jun 11, 2008
Messages
13,250
Reaction score
1,189
Points
221
rajin koorang pakai jam yg kena cas...eheheh...
 

anbusan

Super Active Member
Joined
Jan 22, 2006
Messages
7,799
Reaction score
136
Points
83
aku tak hardcore sangat lari, just jog santai and pakai amazfit bid,
kalau hari2 pakai buat lari bateri tahan dekat 3 minggu, kalau pakai mcm jam tangan biasa 3 bln pun bateri tak abis lg
 

akecema

CG Top Poster Club
Joined
Jan 26, 2007
Messages
20,136
Reaction score
1,647
Points
206
Saya pakai Bip masa mula2 berjinak dengan larian
Tapi banyak menda takda
So kurang sesuai untuk runner
Sebab tu beralih ke Stratos 3
Bab bateri cepat abis tu memang diakui
Kalau nak layan FM tahan lagi la
Aku baru je angkat gtr 2nd mggu lepas
Plan cari stratos gak
Tp rezeki ade org tolak gtr 47mm murah terus angkat gtr.
Gtr adalah model paling cantik n classic dalam brand amazfit
 

TXT

CG Super Hardcore Club
Platinum Member
Top Poster Of Month
Joined
Mar 15, 2010
Messages
279,365
Reaction score
11,359
Points
2,376

kopirait

CG Top Poster Club
Joined
Apr 18, 2010
Messages
34,399
Reaction score
1,928
Points
206
jam ni keluaran syarikat apa?
 
Sponsored Post
Top
Log in Register