BTC USD 49,690.8 Gold USD 1,690.55
Time now: Jun 1, 12:00 AM

windows tak boleh start. ....

CG Sponsors




awiefie

Fun Poster
Joined
Sep 3, 2009
Messages
213
Reaction score
6
Points
15
Salam rakan CG semua,ada sesiapa tahu macam
mana selesaikan masalah ni ...kena format
semula kah computer ni atau ada cara lain.

 
Sponsored Post

awiefie

Fun Poster
Joined
Sep 3, 2009
Messages
213
Reaction score
6
Points
15
senyap je..mana otai hardware & software.
 

mustopa_a

Legendary Member
Joined
Apr 9, 2008
Messages
12,098
Reaction score
73
Points
120
cuba start dalam save mode .. dan restore
 

nawzam

Fun Poster
Joined
Aug 30, 2009
Messages
508
Reaction score
1
Points
15
den rase system crash..file dll dlm system32. msk safe mode bole x?
kalo xleh kene format..just my 20sen
mintak otai lain bg pandangan :)
 

mustopa_a

Legendary Member
Joined
Apr 9, 2008
Messages
12,098
Reaction score
73
Points
120
turn on .. pastu tekan f8 .. dan keluar save mode
 

mustopa_a

Legendary Member
Joined
Apr 9, 2008
Messages
12,098
Reaction score
73
Points
120
kalau dah tak dapat masuk juga.. dan tak boleh dislamatkan kan.. kena reinstall window tu.
 

DDos

Legendary Member
Joined
Nov 7, 2007
Messages
14,110
Reaction score
690
Points
166
rasanya ada file corrupt, cuba cuba restore fiel yg corrurt tu, guna cd windows.
 

awiefie

Fun Poster
Joined
Sep 3, 2009
Messages
213
Reaction score
6
Points
15
kalau dah tak dapat masuk juga.. dan tak boleh dislamatkan kan.. kena reinstall window tu.
tak dapat masuk juga.kena format semula agaknya.apapun
terima kasih atas pandangan otai CG semua.
 
Sponsored Post
Top
Log in Register