BTC USD 83,602.7 Gold USD 4,188.08
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Windows Lanun (Pirate) : Sekali kena detect daa...

Yup, da off kan da... Cuma kena klik 'x' bila tiap kali box 'Your system may be at risk' tu kuar... Siol je, ganggu fokus org... :)):))

ni leh ilang...ko double klik ikon "X" tu..nnt kuar windows security center..pastu sblh kiri kat Resources tu ko klik "Change the way Security Center alert me",pastu ko untick kan automatic updates tu..ni utk Windows xp..vsta sama je kot lbh kurg..pastikan antivirus latest updates & firewall on..baru x kaur tray "X" tu lg..gud luck!:p

nak yg ori ..cari msdn account.....generate dari situ je legal key..xD

Kalo xde org wat kan, confirm x wat...huhu... Sy blh guna software2, tp bila masuk bab programming ni, lemah ckit...#:-S#:-S

Ok, sy try usyar... Sk gak yg auto2 ni... Yg manual utk org pakar godek2...

Alerr bro... Da xde butang 'thanks' la... Baru nk tekan :)cgrock:)cgrock

welcome..sm2 menolong mn yg mampu..klu nk manual search je kat google tu..byk org ajar..tp tu klu rajin la..haha...kdg2 auto ni x menjadi gak kena la manual..huuhu..:))

cd pirate pn xpnah beli..
nk wat cmne..:))

bli cd rm2.50 sekeping, g copy cd org..:))

bpk mahal cd rm2.50 sekeping...klu beli sekeping standard dlm rm1.00..beli kat aku,aku jual rm1.50 haha...:eek:

ni leh ilang...ko double klik ikon "X" tu..nnt kuar windows security center..pastu sblh kiri kat Resources tu ko klik "Change the way Security Center alert me",pastu ko untick kan automatic updates tu..ni utk Windows xp..vsta sama je kot lbh kurg..pastikan antivirus latest updates & firewall on..baru x kaur tray "X" tu lg..gud luck!:p

Laa, mcm tu je kee.... Ttbe jd pakar komputer ri ni... :)paid:)paid... Kite me'mirate' lagiii...!! :)paid:)paid

mari berlatih menjadi kaki pirate!:)):)):))

yup..camtu je..dh wat blum? jd x?:-?

Baru restart komputer... Nak bagi testimoni ckit. Mmg proven la advise bro tadi (download WGA remover)... Problem da setel. Tiada gangguan update & countdown ms buka laptop g... :)paid:)paid... Pastu, box File Zilla yg sllu kaco gak selama ni da xde, mmg bagus la... Bijak2x bro ni...

:)cgrock:)cgrock

Back
Log in Register