BTC USD 21,454.0 Gold USD 1,827.53
Time now: Jun 1, 12:00 AM

To Sell WD Mybook Mac 1TB -SOLD-

kamarul87

Junior Member
Messages
89
Joined
Oct 18, 2008
Messages
89
Reaction score
1
Points
11
http://bid.lelong.com.my/Auc/List/2010-05DeStd60037224_AUCTION_-WD-Mybook-Mac-1TB.htm


salam rakan2 CG,
di sini saya ingin menawarkan kepada sesiapa yang ingin membeli external hardisk 1TB

saya telah menang bid dalam lelong,
saya nak tawarkan sesiapa yang berminat dengan hardisk ni

kerana saya guna window dan hardisk ni guna mac system
time bid x prasan plak......

jadi saya rasa saya tidak boleh gunakannya....
sesiapa berminat boleh,hubungi saya

h/p:019-2899177
 
Last edited:
Sponsored Post

reizwana

Active+ Member
Messages
2,950
Joined
Feb 15, 2009
Messages
2,950
Reaction score
47
Points
30
asal yang highest bidder tu name tt?...nak bid ker kire nk jual jer ni ?
 

nashburn

Super Active Member
Messages
6,374
Joined
Mar 8, 2008
Messages
6,374
Reaction score
69
Points
70
mintak tukar je TT
harga lebih kurang sama
cakap kat seller tu nak yang PC punya
 

kamarul87

Junior Member
Messages
89
Joined
Oct 18, 2008
Messages
89
Reaction score
1
Points
11
asal yang highest bidder tu name tt?...nak bid ker kire nk jual jer ni ?

saya tlah menang bid tu......
tapi x prasan plak untuk sys mac...
jd sesiapa yang nak boleh bli ikut harga tu....:):)
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register