external hard disk

  1. B

    Wanted External HDD With Full Latest PC Games

    anyone do this service please pm me. thank you
  2. loleng

    Wanted External hard disk

    salam warga cg sapa yg ada jual external harddisk 500 GB murah2 budget den 120 jer...tlg warga CG:):):) :)cgrock:)cgrock:)cgrock
  3. NightFury

    To Sell External hard disk rosak

    salam wra cg, ada sesiapa yg nak beli external sy x yg rosak .? 500gb.. dia xdetect dh.. lagipun dh beli external baru .. kalau ada nak sy jual rm80 jer .. kalau ada yg dpt repair atau pandai buat external okay ..bgslah .. :D
  4. trichogaster

    Wanted External hard disk [email protected] terabite

    Nk membeli external hard disk bersaiz [email protected] TB...kalo bley nk yg usb 3.0 la ea..:)cgrock:)cgrock:)cgrock
  5. Kulim

    Wanted 20 unit ext Hard disk 1tb

    EXTERNAL HARDDISK with casing 3.0 1tb 20 unit .. ASAP .. whatever brand as long as original and warranty ! 013 9331771-- direct call/ sms today . Urgent ! Klang valley @ kelantan ( jeli , machang )
  6. hackerz6

    Wanted External Hardisk 1TB Casing lak!!

    Salam Warga CG Okeh Hardisk da dapat..skrg mencari casing lak..yg 2.5" USB 3.0 Nt saya upload gambar hardisk.. ade kedai ckp ade model tbaru dah kua..nipis sket. so casing utk yg ni dah xdijual.. Serious Buyer, Hackerz6
  7. trust me

    Wanted Supplier external hard disk n thumb drive

    salam, sy tgh mencari sape2 yg bole supply xhdd n thumd drive....bole la email quotation kt aku di [email protected] quantity diperlukan 1000unit dan mungkin lebih...ataupun bole la sms kt aku di talian 0162701134 harap ade yg membantu....
  8. D

    Wanted Supplier external hard disk

    salam...sy nk cari suplier ecternal hard disk 1 tera 500 gb 250 gb.. offer me best price,nk bli borong... leh sms 019-4663634 email [email protected] tq :D:D:D
  9. Bro_Izantie

    Wanted External hard disc

    Salam.. Geng CG sapa nak jual kat aku external hard disc baru atau seken... aku nak cari satu yg 500gb..tak kisah model apa janji 'ada brand' la sikit... buleh PM aku utk best price....:D:D:D:)cgrock
  10. husnie79

    Wanted External Hard Disk Astro Beyond

    Aku dh survey kt kedai komputer seluruh melaka...External Hard Disk 320gb / 500gb Western Digital...tp semua x support astro..:((
  11. BeritaGempak

    Wanted External Hardisk 250/500 gb

    Ada tak sesiapa warga CG nak letgo hard disc mcm kat tas tu x kisah la jenama apa pn
  12. al-fizz

    Wanted Portable hard disk ada tak tahu yang murah2 ?

    kawan sy nak beli porteble hard disk 500gb rm210 agak2 boleh ke dengan harga ni? jika ada kwn2 tahu tempat2 yang murah nak jual hard disk bagitahu sy. nak pakai sgt.. terlalu banyak program nak simpan :)
  13. K

    To Sell WD Mybook Mac 1TB -SOLD-

    http://bid.lelong.com.my/Auc/List/2010-05DeStd60037224_AUCTION_-WD-Mybook-Mac-1TB.htm salam rakan2 CG, di sini saya ingin menawarkan kepada sesiapa yang ingin membeli external hardisk 1TB saya telah menang bid dalam lelong, saya nak tawarkan sesiapa yang berminat dengan hardisk ni kerana...
Top
Log in Register