Wanted External Hard Disk Astro Beyond

CG Sponsors




husnie79

Fun Poster
Joined
Jul 19, 2011
Messages
380
Reaction score
2
Points
15
Aku dh survey kt kedai komputer seluruh melaka...External Hard Disk 320gb / 500gb Western Digital...tp semua x support astro..:((
 
Sponsored Post

husnie79

Fun Poster
Joined
Jul 19, 2011
Messages
380
Reaction score
2
Points
15
harap ada rakan2 kt CG leh tolong aku nak dptkan benda ni...klu beli kat astro mahal sgt...RM299...aku dengar leh dpt lebih kurang separuh dr harga tu...
 

eday84

CG Top Poster Club
Joined
Jan 10, 2009
Messages
27,695
Reaction score
146
Points
128
nak record cerita ek bro
hurmm aku pun xsure camne nk godek2 astro beyond ni
aku pun ada 1..
iptv tu camne nk gune hehe
 

gOdFeLLa

Senior Member, InstaForex Official, Introducing Br
Platinum Member
Joined
Jan 4, 2007
Messages
9,441
Reaction score
401
Points
81
nak record cerita ek bro
hurmm aku pun xsure camne nk godek2 astro beyond ni
aku pun ada 1..
iptv tu camne nk gune hehe
dulu aku ada pakai ext drive utk byond.
sekarang dah upgrade built-in punya.
dulu aku beli kat lelong.com.my

iptv tu utk certain area shj... kat kondo2 baru di kl
 

husnie79

Fun Poster
Joined
Jul 19, 2011
Messages
380
Reaction score
2
Points
15
aku dh ada dekoder astro beyond, tp x include hard disk mcm dekoder terbaru beyong pvr tu (internal hard disk 500gb)..so aku dh call astro, diorang kata leh beli sendiri tapi mesti brand western digital au yang leh support astro..tu yg aku cr x jumpa...
 

nuzs_x

Fun Poster
Joined
Jun 18, 2008
Messages
281
Reaction score
9
Points
15
ooo..ko kena beli WD mypassport..try tgk kat mudah,ada org lego atau ko g cari kedai2 komputer agen WD...
 

ignorexx

Super Active Member
Joined
Jan 31, 2008
Messages
9,253
Reaction score
7
Points
65
tak reti aku nak rekod,amne nak guna?
 

ashrap_gpunk

Active+ Member
Joined
Jan 19, 2009
Messages
3,007
Reaction score
2
Points
25
aku rse beza kat format yg die pakai je rsenye..

klu tau HDD dekoder tu format ape, leh ejas sendiri jer.........................kot..
 
Sponsored Post
Top
Log in Register