To Sell WD BLACK SN750 1TB NVMe SSD

CG Sponsors




keisavi

Fun Poster
Joined
Oct 12, 2010
Messages
300
Reaction score
0
Points
10
WD BLACK SN750 1TB NVMe SSD -RM550
Sandisk X600 m.2 Sata - RM450

New unit

1 Month personal warranty

COD kat mana mana area perai

whatsapp for fast deal 017-5471240

I boleh bagi crystaldisk info. Boleh baru ke tak.
 

Attachments

Last edited:
Sponsored Post

keisavi

Fun Poster
Joined
Oct 12, 2010
Messages
300
Reaction score
0
Points
10
Hmmm....harga cantek...takda buyer juga ..apa la nak buat
 

fuhrer_69

Active Member
Joined
Sep 18, 2013
Messages
1,891
Reaction score
164
Points
43
aku kebetulan mmg nak cari wd black nvme ni, tapi size xde la sampai 1tb, aku cari dalam 500gb ke.

ko kalau xde buyer gak, post kat fb marketplace. tak pun post kat group pc gaming community

good luck bro dan kalau ada harga menarik untuk barang macam aku cakap kat atas bagitau la.
 

erol89

Fun Poster
Joined
Feb 21, 2012
Messages
444
Reaction score
0
Points
10
adoi budjet takda plak..hold 1 dlu tuan..
 
Sponsored Post
Top
Log in Register