To Sell SSD Hard Disk

CG Sponsors




stillFX

Super Active Member
Joined
Nov 11, 2016
Messages
6,968
Reaction score
792
Points
121
Hi Semua,

Saya nak jual satu SSD Hard Disk, jenama SanDisk X400, 256GB

Nak jual dalam RM100. Leh nego lagi. Guna baru 3 Bulan.

COD Kat Shah Alam

Sebab nak jual, dh ada yang baru.

Gambar cam kat bawah.

Kalo berkenan, leh whatsapp 016 229 0275, kita nego sampai jadi.



 
Sponsored Post

balang

Super Active Member
Joined
Aug 28, 2009
Messages
7,454
Reaction score
82
Points
80
den pun nak jual gak ni, tak cukup rasanya 256, kena pakai 512 minimum, rasa sebab ni jugak tt beli baru..
 

cre8tive

Legendary Member
Joined
Oct 14, 2008
Messages
17,158
Reaction score
614
Points
161
Ko dah beli yg berapa capacity TT?
Beli kat mana, dpt brapa rege?
 

no trade

Super Active Member
Joined
May 16, 2008
Messages
8,591
Reaction score
269
Points
96
Biasanya harga baru 5xxgb ssd berapa ye.
 

Mata_Pena

Active+ Member
Joined
Oct 22, 2008
Messages
4,865
Reaction score
1,624
Points
101
mmg kaya lah kalau sape yg fully 100% rely pada SSD saja.

aku masih guna HD biasa utk storage,
ssd m.2 128gb yg mcm bentuk ram tu utk run window je
 

superdogol

Fun Poster
Joined
May 29, 2012
Messages
684
Reaction score
12
Points
25
mmg kaya lah kalau sape yg fully 100% rely pada SSD saja.

aku masih guna HD biasa utk storage,
ssd m.2 128gb yg mcm bentuk ram tu utk run window je
ambe pun sama gek... best bang for the buck omputih kater :)
 

kamaldani81

Fun Poster
Joined
Feb 14, 2011
Messages
315
Reaction score
0
Points
10
Salam tt... Nak tanya ada lagi ke ssd SanDisk X400, 256GB ni?
 
Sponsored Post
Top
Log in Register