Wanted! Web Designer

CG Sponsors




mesir

Active+ Member
Joined
Oct 16, 2008
Messages
3,939
Reaction score
55
Points
35
Kerja kosong untuk seorang jiwa kental, tahan kena maki, tahan tekanan dateline, hati bukan jenis sensitip, tak lawa mcm artis dan xnak gaji mahal mahal ( jenis xleh pegang duit byk2 :eek::eek: ).

Jawatan
1. --> PHP Programmer. Sudah diisi.
2. --> Web Designer. Urgent!

Nota penting:
1. Time kerja opis hour, lokasi Machang, Kelantan.
2. Cuti hari Jumaat.
3. Ada sijil tinggi2 belum tentu gaji mahal kalo xde pengalaman.
4. Terbuka utk semua, xksh anda skema ke, nakai ke, lantak lah..

Call untuk interview atau walkin di;

Mercu Asia Network
No Y2, Lot 1455, Hadapan JKR Kg Membunga, 18500 Machang, Kelantan.
Tel : 09 976 5230 Fax : 09 976 5231 Hotline : 017 667 5670
 
Last edited:
Sponsored Post

abangbeca

Super Active Member
Platinum Member
Joined
Jan 26, 2009
Messages
8,703
Reaction score
155
Points
73
bump....thread member aku
 

mesir

Active+ Member
Joined
Oct 16, 2008
Messages
3,939
Reaction score
55
Points
35
bump....thread member aku
Ehe, tq masta..

Mari adik mari abang... :D:D

Amaran! Gambar dibawah menunjukkan salah satu risiko menjadi seorang programmer. Pecah Kepala!

 
Last edited:

abangbeca

Super Active Member
Platinum Member
Joined
Jan 26, 2009
Messages
8,703
Reaction score
155
Points
73
mari....awek boleh apply...balak pun leh apply...
 

abangbeca

Super Active Member
Platinum Member
Joined
Jan 26, 2009
Messages
8,703
Reaction score
155
Points
73
mari....awek boleh apply...balak pun leh apply...
 

gandaduit

Super Active Member
Joined
Mar 26, 2008
Messages
8,486
Reaction score
38
Points
80
Wekkk...tak mau..tak besh..besh la kerja mkn tidur...
 

mesir

Active+ Member
Joined
Oct 16, 2008
Messages
3,939
Reaction score
55
Points
35
Up untuk mlm ni.

Mana pakar pakar PHP ni? Kalo ade kwn2 yg ngah cari keja tu infom2 lah ya.. :D:D:D
 

shamputra

Active Member
Joined
Jan 25, 2009
Messages
1,987
Reaction score
22
Points
25
menarik ni.adik aku keja kt mimos kulim sebagai system analysis, skrg tgh cuti berpantang. maybe lepas ni dia nk cari keja kt lain lak. opis member awak ni x ade ke area kedah.
 
Sponsored Post
Top
Log in Register