BTC USD 38,608.9 Gold USD 1,811.40
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Wanted Wang kertas rm1000 lama sekeping

Hobin

Super Active Member
Platinum Member
Joined
Oct 15, 2009
Messages
8,268
Reaction score
65
Points
75
fuh....menggelupur nak cari sekeping seribu tu...
 
Sponsored Post

Hobin

Super Active Member
Platinum Member
Joined
Oct 15, 2009
Messages
8,268
Reaction score
65
Points
75
berapa TT boleh offer kalau dapat tu?????
 

JAYPB

Active+ Member
Joined
Jul 31, 2009
Messages
3,546
Reaction score
4
Points
25
ada....member aku ada dalam 5 keping
 

kekez

Active Member
Joined
Feb 17, 2010
Messages
1,267
Reaction score
2
Points
25
siling rm1 warna emas boleh jual ke? aku ada banyak? valid ke untuk di jual?
 

mr.dede

Legendary Member
Joined
Dec 1, 2010
Messages
11,404
Reaction score
208
Points
123
tt aku ada,brapa brani mau bayar

###aku ada skeping saja.
 

mohaf

Fun Poster
Joined
Nov 2, 2011
Messages
237
Reaction score
1
Points
15
xramai yang berani simpan..seribu tu..rugi xtukar..
 

din cacing

Active+ Member
Joined
Apr 20, 2008
Messages
4,324
Reaction score
14
Points
25
xramai yang berani simpan..seribu tu..rugi xtukar..

pada aman tu..rm1000 adalah besar sgt nilainya...

kalu kerja kilang dulu pun rm350 pun kira besar dah basic tu...,,
 

adamma

CG Top Poster Club
Joined
Mar 7, 2007
Messages
23,639
Reaction score
39
Points
120
Kt fb ada sorg yg jual ni.. Xtau masih ada atau dh sold out
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register