BTC USD 38,729.8 Gold USD 1,810.10
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Wanted Wang kertas rm1000 lama sekeping

sconsult

CG Top Poster Club
Joined
Dec 10, 2007
Messages
22,646
Reaction score
656
Points
161
bro sconsult ..aku ada berapa keping duit syiling zaman victoria..dari range tahun 1850++-19++..sekeping tu berapa boleh jual?

kena tengok dulu condition duit tu.
 
Sponsored Post

haudli

CG Top Poster Club
Platinum Member
Joined
Jul 15, 2009
Messages
47,314
Reaction score
442
Points
136
salam...ni info yg aku dpt dri member aku...sebelum ni dia nak duit 1000 tu ckp pasal sign ke apa ke dan x kesah janji duit tu ori dan berkeadaan baik...bile dah ada barang ckp pula dia nak yg di tanda tangan oleh ISMAIL ALI...huhhh...to bro haudli sorry sbb menyusah kan bro..#:-S

xde hal bro..aku pun mmg ade urusan kat kg pandan ari tu..
 

fauzi32

Active+ Member
Joined
Feb 1, 2008
Messages
4,455
Reaction score
8
Points
25
aku ada 2 keping utk koleksi simpanan. tapi tak juallah hehe.. :)
 

muman

Junior Member
Joined
Sep 17, 2011
Messages
84
Reaction score
1
Points
11
mencari duit 1 ribu ringgit

pengemar duit lama mencari ni

saya sedang mencari duit 1 ribu ringit malaysia,cetakan terakhir rasanya pada tahun 1997 rasanya... cal 017-2189628 teluk intan (nov 2011)harga 1500.00
 

muman

Junior Member
Joined
Sep 17, 2011
Messages
84
Reaction score
1
Points
11
Dah dapat dah1 keping seribu lama

Alhamdulilah dah dapat duit seibu lama tahun 1997,sekali dapat 5 keping, sesiapa berminat boleh call saya 017-2189628, teluk intan perak,nak buat koleksi 2 keping je,y
lagi 3 tu nak jual kepada sesiapa berminat,habis jugak 12k.......
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register