VondereichFX EA version 1.3

Live Forex Chart

Currency
Rates
EUR / USD
1.11451
USD / JPY
107.496
GBP / USD
1.24041
USD / CHF
0.96011
USD / CAD
1.37113
EUR / JPY
119.806
AUD / USD
0.67499

CG Sponsors




Sponsored Post

coffeen

Active Member
Joined
Feb 9, 2007
Messages
2,374
Reaction score
68
Points
30
Salam tt... Ada backtest result tak...?
 

brozul

Super Active Member
Joined
Jun 11, 2008
Messages
8,469
Reaction score
28
Points
70
utk 1.5v,

modal $100 (cent) sesuai layan pair apa?

brapa pair utk safe?

setting default boleh trus run ke? ke perlu adjust?

kesesuaian timeframe? m15?


Yang 1.3v,

modal $100 (cent) sesuai layan pair apa?

brapa pair utk safe?

setting default boleh trus run ke? ke perlu adjust?

kesesuaian timeframe? m15?

tlg guide tuan...
 

DreamCatcher

CG Top Poster Club
Joined
Jan 11, 2008
Messages
23,736
Reaction score
910
Points
176
utk 1.5v,

modal $100 (cent) sesuai layan pair apa?

brapa pair utk safe?

setting default boleh trus run ke? ke perlu adjust?

kesesuaian timeframe? m15?


Yang 1.3v,

modal $100 (cent) sesuai layan pair apa?

brapa pair utk safe?

setting default boleh trus run ke? ke perlu adjust?

kesesuaian timeframe? m15?

tlg guide tuan...
mana2 pair bole run.. cuma sblm run make sure tgk berapa pip slalu kalau pair tu trending boleh pergi.. Pastu da boleh bajet tp dgn pipstep.. :D

Tapi keep alert dgn news sekeliling.. Kalau mcm pilihanraya ke perang ke elok off ea
 

DreamCatcher

CG Top Poster Club
Joined
Jan 11, 2008
Messages
23,736
Reaction score
910
Points
176
sbb kalau backtest sekitar tahun 2015 2016 ni byk news yg besar dgn satu2 pair. ada yg market crash.. So kalau pandai fundamental.. boleh gabungkan skali
 

fiqfx

Freshie
Joined
Jul 6, 2013
Messages
28
Reaction score
7
Points
8
salam tt..

sy guna 1.5v . sy tgk lepas jam 12 mlm.. ea ni dh x open order sehingga jam 7 pagi baru dia start open balik.

sy dh tukar time trading dr true ke false pun x berubah jga. mcm mana yer tt??
 

DreamCatcher

CG Top Poster Club
Joined
Jan 11, 2008
Messages
23,736
Reaction score
910
Points
176
salam tt..

sy guna 1.5v . sy tgk lepas jam 12 mlm.. ea ni dh x open order sehingga jam 7 pagi baru dia start open balik.

sy dh tukar time trading dr true ke false pun x berubah jga. mcm mana yer tt??

save set tu mai bawak sini den cekkan :D
 

Nipongan

Freshie
Joined
Mar 2, 2020
Messages
11
Reaction score
2
Points
8


Salam, hampir 3 bulan den run ea den ni. So den nak share la ea ni pada public. Boleh cari duit raya sama.

EA ni variable.. So semua jenis pair korang boleh guna. takde kat satu pair saja..

Modal start 100 dollar ke atas dalam akaun cent.. Kalau akaun biasa cpt meninggal nanti

Rules EA ni simple, Martin+Stoch tapi korang jangan byk plak soalkan, den da share ni :D

Guna dulu dalam demo trade, yakin masuk la, raya nak dkt ni

So cadangan modal

[email protected] cent = Boleh bukak 2 atau 3 pair setting default

Contoh kalau minat pair USD, guna EU, GU, EG

Kalau minat pair asia mcm JPY, guna GPBJPY, EJ, UJ

Sentiasa topap akaun korang untuk grow secara tak sengaja. dah cecah 100k cent atau 1m cent time tu korang da boleh main lot 10.00 atau 100.00

Download link: Vondereich FX EA

Dalam tu ada manual, baca dan pahamkan :D

Sebarang pertanyaan boleh reply kat sini

Next version mungkin korang kena reg bawah den kot untuk dpatkan update.. :D

jgn lupa klik thanks pas dah donload :D

So far kalau korang ikut saranan den, akaun tu nak mc mmg mcm susah skit la melainkan jenis yg tamak ni

ada yg mesej tadi tanya ea ni ada expired date ke.. takde den release free slagi mt4 support.

kalau untuk mt5 mungkin kena caj kot..

Jadi kalau ada yg nak beli file mql ea den ni pm.. So korang da ada base sistem yg boleh buat duit. Nak tambah ke nak edit nama ke nak tambah sistem baru ke tu terpulang.. So jadi pemilik dan nak jual riban2 ke terpulang..

Minat leh pm..





Vondereich FX EA V1.5 sedia untuk di muat turun

Changelog 1.5

New features added

1. Semi hedging
2. Time To Trade
3. Auto lot compounding
4. RSI Setting



Mintak mod tolong edit tajuk letak skali 1.5
Terima kasih utk EA,blum cuba lagi.
 
Sponsored Post
Top
Log in Register