VondereichFX EA version 1.3

Live Forex Chart

Currency
Rates
EUR / USD
1.11377
USD / JPY
107.539
GBP / USD
1.23858
USD / CHF
0.96037
USD / CAD
1.37244
EUR / JPY
119.774
AUD / USD
0.67340

CG Sponsors




DreamCatcher

CG Top Poster Club
Joined
Jan 11, 2008
Messages
23,736
Reaction score
910
Points
176


Salam, hampir 3 bulan den run ea den ni. So den nak share la ea ni pada public. Boleh cari duit raya sama.

EA ni variable.. So semua jenis pair korang boleh guna. takde kat satu pair saja..

Modal start 100 dollar ke atas dalam akaun cent.. Kalau akaun biasa cpt meninggal nanti

Rules EA ni simple, Martin+Stoch tapi korang jangan byk plak soalkan, den da share ni :D

Guna dulu dalam demo trade, yakin masuk la, raya nak dkt ni

So cadangan modal

[email protected] cent = Boleh bukak 2 atau 3 pair setting default

Contoh kalau minat pair USD, guna EU, GU, EG

Kalau minat pair asia mcm JPY, guna GPBJPY, EJ, UJ

Sentiasa topap akaun korang untuk grow secara tak sengaja. dah cecah 100k cent atau 1m cent time tu korang da boleh main lot 10.00 atau 100.00

Download link: Vondereich FX EA

Dalam tu ada manual, baca dan pahamkan :D

Sebarang pertanyaan boleh reply kat sini

Next version mungkin korang kena reg bawah den kot untuk dpatkan update.. :D

jgn lupa klik thanks pas dah donload :D

So far kalau korang ikut saranan den, akaun tu nak mc mmg mcm susah skit la melainkan jenis yg tamak ni

ada yg mesej tadi tanya ea ni ada expired date ke.. takde den release free slagi mt4 support.

kalau untuk mt5 mungkin kena caj kot..

Jadi kalau ada yg nak beli file mql ea den ni pm.. So korang da ada base sistem yg boleh buat duit. Nak tambah ke nak edit nama ke nak tambah sistem baru ke tu terpulang.. So jadi pemilik dan nak jual riban2 ke terpulang..

Minat leh pm..





Vondereich FX EA V1.5 sedia untuk di muat turun

Changelog 1.5

New features added

1. Semi hedging
2. Time To Trade
3. Auto lot compounding
4. RSI Setting



Mintak mod tolong edit tajuk letak skali 1.5
 

Attachments

Last edited:
Sponsored Post

Dann

Administrator
Staff member
Joined
Nov 19, 2005
Messages
3,214
Reaction score
1,853
Points
101
Thx tuan webmaster :D. Rupanya ada masa code script ye
 

apiez_85

Active+ Member
Joined
Dec 4, 2008
Messages
4,965
Reaction score
103
Points
43
berapa % profit ni tuan? :">
 

stillFX

Super Active Member
Joined
Nov 11, 2016
Messages
6,638
Reaction score
676
Points
121


Salam, hampir 3 bulan den run ea den ni. So den nak share la ea ni pada public. Boleh cari duit raya sama.

EA ni variable.. So semua jenis pair korang boleh guna. takde kat satu pair saja..

Modal start 100 dollar ke atas dalam akaun cent.. Kalau akaun biasa cpt meninggal nanti

Rules EA ni simple, Martin+Stoch tapi korang jangan byk plak soalkan, den da share ni :D

Guna dulu dalam demo trade, yakin masuk la, raya nak dkt ni

So cadangan modal

[email protected] cent = Boleh bukak 2 atau 3 pair setting default

Contoh kalau minat pair USD, guna EU, GU, EG

Kalau minat pair asia mcm JPY, guna GPBJPY, EJ, UJ

Sentiasa topap akaun korang untuk grow secara tak sengaja. dah cecah 100k cent atau 1m cent time tu korang da boleh main lot 10.00 atau 100.00

Download link: Vondereich FX EA

Dalam tu ada manual, baca dan pahamkan :D

Sebarang pertanyaan boleh reply kat sini

Next version mungkin korang kena reg bawah den kot untuk dpatkan update.. :D

jgn lupa klik thanks pas dah donload :D

So far kalau korang ikut saranan den, akaun tu nak mc mmg mcm susah skit la melainkan jenis yg tamak ni
mekasih tuan...skrg jugak masuk lab..pakai default setting ok kan tuan?
 

DreamCatcher

CG Top Poster Club
Joined
Jan 11, 2008
Messages
23,736
Reaction score
910
Points
176
Eh cuba dulu. Blom Apa2 da tanya popit. Dia tgk market. Aktif market byk la dpt.. Kalau sendu x byk sgt.

boleh cuba kat index atau saham macam nasdaq.. market tu laju
 
Last edited:

DreamCatcher

CG Top Poster Club
Joined
Jan 11, 2008
Messages
23,736
Reaction score
910
Points
176
mekasih tuan...skrg jugak masuk lab..pakai default setting ok kan tuan?
paling apdol ikut setting den la.. Kalau lebih modal baru main kat pipstep dgn lot

sbb tu default den setting pipstep 30 pips.. kalau pelot time trending pun, at least tier martin ke 5-6 atau da cari jalan pulang.. 30x6 tu mcm 150-180 pips

min pipstep rekemen 15
 
Last edited:

DreamCatcher

CG Top Poster Club
Joined
Jan 11, 2008
Messages
23,736
Reaction score
910
Points
176
kalau ada modal 20k cent

set lot 0.05
tp 15
pipstep 30

run 2 pair only :D
 

stillFX

Super Active Member
Joined
Nov 11, 2016
Messages
6,638
Reaction score
676
Points
121
dh run ni tuan...3 pair... setting tak kaco
 

DreamCatcher

CG Top Poster Club
Joined
Jan 11, 2008
Messages
23,736
Reaction score
910
Points
176
dh run ni tuan...3 pair... setting tak kaco
market slow ptg ni.. tggu news malam kang

berapa capital ?

kalau 3 pair lain2

magic number tu tukar yg 3 ujung dia tu


mcm yg den punya 20190423 try tukar 20190888 ke 20190652 ke janji nombor lain2
 
Last edited:
Sponsored Post
Top
Log in Register