VondereichFX EA version 1.3

Latest Posts

Live Forex Chart

Currency
Rates
EUR / USD
1.13253
USD / JPY
106.794
GBP / USD
1.26544
USD / CHF
0.93967
USD / CAD
1.35759
EUR / JPY
120.948
AUD / USD
0.69687

CG Sponsors




Sponsored Post

DreamCatcher

CG Top Poster Club
Joined
Jan 11, 2008
Messages
23,748
Reaction score
911
Points
176
gbp 2-3 hari kuat, tp jgn risau, kalau lot tu safe.. akaun korang selamat
 

DreamCatcher

CG Top Poster Club
Joined
Jan 11, 2008
Messages
23,748
Reaction score
911
Points
176
Pemberitahuan
1. Robot vondereichfx V1.3 adalah percuma seumur hidup.. Anda boleh guna dan trade macam biasa.. Boleh sebarkan pada rakan asal anda tidak mengubah sebarang code didalam tu tanpa kebenaran admin.
2. Robot vondereichfx 1.5 juga dijamin percuma untuk 2 tahun sehingga tahun penghujung 2021..
3. Untuk robot [email protected] Robot ini diperuntukan dalam bentuk lesen..
 

Attachments

zafarjoia

Freshie
Joined
Nov 10, 2016
Messages
7
Reaction score
0
Points
3
Broker : exness
Account number
24111023
server : exness real 11
Password : Forex9090
 

proxsi

Fun Poster
Joined
Feb 9, 2010
Messages
846
Reaction score
3
Points
15
tq tt. baru donlod, tgh ngetest kt demo. so far, so good :cool:
 

DreamCatcher

CG Top Poster Club
Joined
Jan 11, 2008
Messages
23,748
Reaction score
911
Points
176
tq tt. baru donlod, tgh ngetest kt demo. so far, so good :cool:
tip ea ni, off ujung taun dgn awal taun, dan alert news2 besor mcm pilihan raya ke.. tu je.. pastu on balik ea cam biasa..

walaupun robot, kena jugak alert sekeliling..
 
Sponsored Post
Top
Log in Register