BTC USD 42,709.0 Gold USD 1,775.34
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Ustaz tangkap jin mawas

Megat Al Fateh

Active Member
Joined
May 6, 2019
Messages
1,369
Reaction score
728
Points
81
bagi aku.. perubatan alternative ni tak perlu pun galak sangat promote guna youtube

akhirnya ramai yg secara tak sedar dah bertukar kerjaya jadi vlogger sepenuh masa

masa tu, ramai yg kejar views dan ranking trending jelah .. dah jadi fake .. lari dari niat asal

mulalah keluar social experiment bagai .. nak buat contents bg trending

kalau aku dah tengok ade over claim, raja itu ini.. mmg aku skip je
 
Sponsored Post

pelitaminyak

Active+ Member
Joined
Aug 13, 2008
Messages
4,816
Reaction score
1,393
Points
111
bagi aku.. perubatan alternative ni tak perlu pun galak sangat promote guna youtube

akhirnya ramai yg secara tak sedar dah bertukar kerjaya jadi vlogger sepenuh masa

masa tu, ramai yg kejar views dan ranking trending jelah .. dah jadi fake .. lari dari niat asal

mulalah keluar social experiment bagai .. nak buat contents bg trending

kalau aku dah tengok ade over claim, raja itu ini.. mmg aku skip je
Raja itu ini ........ Hehehehehe raja kat alam jin masih tak sama level manusia, level manusia jauh lebih tinggi, ........ Nama je raja atau sultan bagai tapi utk bangsa jin bukan utk manusia
 

akudotcom

Legendary Member
Joined
Jun 17, 2007
Messages
18,128
Reaction score
2,780
Points
201
Tips elak rumah tidak di pecah masuk, elak kemalangan kenderaan, elak henpon di curi:


Beli simpan kitab sahih baukari :D
 

akudotcom

Legendary Member
Joined
Jun 17, 2007
Messages
18,128
Reaction score
2,780
Points
201
Sedekah hari jumaat pd ustad utk mengelak sihir
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register