BTC USD 63,462.8 Gold USD 4,340.80
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Upah samseng belasah bos

Viere

CG Top Poster Club
gem
Messages
26,579
Joined
Aug 8, 2008
Messages
26,579
Reaction score
179
Points
123
AMPANG: Seorang pengurus cedera dibelasah gengster yang diupah seorang pekerja wanitanya yang tidak berpuas hati kerana bakal dibuang kerja akibat tindakannya memalsukan dokumen peribadi.

Menurut sumber, pengurus lelaki berusia 38 tahun itu dikatakan menghantar laporan kepada pihak atasannya selepas mengetahui pekerjanya itu memalsukan dokumen peribadi bagi membolehkannya diterima bekerja.

Berikutan itu, pekerja terbabit mengupah tiga lelaki untuk ‘mengajar’ mangsa yang ketika itu berada di rumahnya di Pandan Perdana, di sini, Jumaat lalu.

Dalam kejadian kira-kira jam 2 pagi itu, mangsa bersama tiga rakannya sedang bersahur di pangsapuri berkenaan sebelum tiba-tiba diserang lelaki terbabit.


“Kumpulan itu memecah masuk rumah mangsa menyebabkan mangsa dan rakannya terkejut. Secara tiba-tiba tiga lelaki dan seorang wanita yang berusia lingkungan 20-an terus membelasah mangsa.
 
hahaha.. ni mesti bf pempuan tu nye keje nih.. dasar samseng~! ptuih~
 
ko dah palsukan ko naik hangin pulak siap upah org..apa daa..
 
kalau mati bos dia tu xke kes bunuh jadinya..
 
Fulamak,..samseng giler pompuan tu,,..agaknya boss pompuan tu marah cara kasar kot sampai pompuan tu tak puas hati...

Nak jadi boss pun kena berpada-pada lah...staff ada buat salah, janganlah marah sesuka hati..
 
nanti boss kau upah gangster kasi rogol sama kau baru ada akal. Hang ingat hang sorang je boleh upah taiko ke?
 
saper ada pompuan ni punya details, harap2 dia tak apply kerja kat tempat aku.. nahas kalau dah ambik kerja.
 
Back
Top
Log in Register