BTC USD 32,514.1 Gold USD 1,776.15
Time now: Jun 1, 12:00 AM

[[ Tutorial ]] Mari belajar ebay!!!

nashburn

Super Active Member
Joined
Mar 8, 2008
Messages
6,374
Reaction score
68
Points
70
eh..biar betol bro? dalam TOS takda bagitau pon..haha..ke aku yang tak gheti baca omputeh nie?

ops.. sorry ada sesetengah kes boleh, sesetengah tak boleh
kalau bro tulis sendiri software tu boleh

refer kat sini:
http://pages.ebay.com/help/policies/downloadable.html

ebay_tos1.JPG


ebay_tos2.JPG
 
Sponsored Post

anuarul

CG Top Poster Club
Joined
Jan 9, 2009
Messages
26,151
Reaction score
104
Points
133
banyak info..terbaik...bile ako nak setat neh???hehehehe...
 

habiburrahman

Super Active Member
Joined
Feb 1, 2009
Messages
7,016
Reaction score
193
Points
78
Wahai teman2 yang budiman...td aku try buat list sell...bila last step, tup tap dia nak kad debit atau kad kredit approval..adoyai...sangkut...so, ada cara lain untuk membantu masalah ni?

* kad debit public bank aku 2 minggu lagi akan sampai..
 

captainsky

Fun Poster
Joined
Nov 13, 2009
Messages
561
Reaction score
1
Points
15
Wahai teman2 yang budiman...td aku try buat list sell...bila last step, tup tap dia nak kad debit atau kad kredit approval..adoyai...sangkut...so, ada cara lain untuk membantu masalah ni?

* kad debit public bank aku 2 minggu lagi akan sampai..

ko guna kad debit ape?
 

dr_zool

Legendary Member
Joined
May 26, 2009
Messages
13,409
Reaction score
59
Points
120
Wahai teman2 yang budiman...td aku try buat list sell...bila last step, tup tap dia nak kad debit atau kad kredit approval..adoyai...sangkut...so, ada cara lain untuk membantu masalah ni?

* kad debit public bank aku 2 minggu lagi akan sampai..

kalu gune vcc xleh?
 

fazlee

Fun Poster
Joined
Nov 21, 2008
Messages
655
Reaction score
16
Points
15
Wahai teman2 yang budiman...td aku try buat list sell...bila last step, tup tap dia nak kad debit atau kad kredit approval..adoyai...sangkut...so, ada cara lain untuk membantu masalah ni?

* kad debit public bank aku 2 minggu lagi akan sampai..

memang macam tu.. ko dah daftar online bank?
ko dah link kan kat paypal?
dalam bank ada duit x?
 

CikSukan

Blogger Moderator
Joined
Aug 19, 2006
Messages
9,946
Reaction score
580
Points
111
Salam TT

Tak sesuai thread awak ni duduk didalam section COMPUTER, TECHNOLOGY, INTERNET & COMMUNICATIONS > Webmaster, Blogger Discussion:-?

Jadi thread awak dihantar ke section Internet Business Discussion

report.gif

Lain kali gunakan fungsi search apabila ingin membuka thread baru. Anda juga dikesan terlepas dari hadiri kelas Tutorial disini


Berita baik untuk anda dan subscriber thread ni, Ada satu thread yg seakan serupa menarik untuk diambil input dan info didalamnya. -Sini dan Sini

Terima kasih
 

fazlee

Fun Poster
Joined
Nov 21, 2008
Messages
655
Reaction score
16
Points
15
Salam TT

Tak sesuai thread awak ni duduk didalam section COMPUTER, TECHNOLOGY, INTERNET & COMMUNICATIONS > Webmaster, Blogger Discussion:-?

Jadi thread awak dihantar ke section Internet Business Discussion

report.gif

Lain kali gunakan fungsi search apabila ingin membuka thread baru. Anda juga dikesan terlepas dari hadiri kelas Tutorial disini


Berita baik untuk anda dan subscriber thread ni, Ada satu thread yg seakan serupa menarik untuk diambil input dan info didalamnya. -Sini dan Sini

Terima kasih

ok3.. sori ATAS kesilapan..:)cgrock:)cgrock
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register