Live Forex Chart

Currency
Rates
EUR / USD
1.13991
USD / JPY
107.262
GBP / USD
1.25774
USD / CHF
0.94042
USD / CAD
1.35992
EUR / JPY
122.269
AUD / USD
0.70008

CG Sponsors




onetarmizi

Elite Member
Platinum Member
Joined
May 30, 2006
Messages
4,154
Reaction score
678
Points
76
Tq sbb sharing this simulator. How about Bat Fink indicator same case dgn STLM?
 
Sponsored Post

JohnJenin

Fun Poster
Joined
Feb 27, 2008
Messages
811
Reaction score
7
Points
15
semalam yang test repaint tu indi batfink..stlm tak test lagi..sat kasi test jap
 

JohnJenin

Fun Poster
Joined
Feb 27, 2008
Messages
811
Reaction score
7
Points
15
ok dah test STLM dan indi ni bukan repaint. fungsi dia macam AO cuma movement dia lambat berbanding AO
 

miorazmai

Freshie
Joined
May 20, 2008
Messages
22
Reaction score
6
Points
8
Tengok Chart Saya Pulak

Batfink ni menarik,tapi risau pula kalau dia repaint.Masa trading day lain,masa tgk historical lain..kene try ni

Char saya ini sengaja saya tidak lengkapkan...... Ianya amat berkuasa sehinggakan tahu sejauh mana harga boleh jatuh dan boleh naik.......

Saya tak jual idea saya ini dalam carta ini.......

:)cgrock
 
Last edited by a moderator:

mrafif

Active+ Member
Joined
Apr 28, 2006
Messages
2,868
Reaction score
12
Points
25
Char saya ini sengaja saya tidak lengkapkan...... Ianya amat berkuasa sehinggakan tahu sejauh mana harga boleh jatuh dan boleh naik.......


Saya tak jual idea saya ini dalam carta ini.......

:)cgrock
mane chart ko? nice spamming.
 
Last edited by a moderator:

g r a n p a

Super Active Member
Joined
Feb 15, 2008
Messages
5,119
Reaction score
44
Points
70
Char saya ini sengaja saya tidak lengkapkan...... Ianya amat berkuasa sehinggakan tahu sejauh mana harga boleh jatuh dan boleh naik.......


Saya tak jual idea saya ini dalam carta ini.......

:)cgrock
takde pong chart nye...
 
Last edited by a moderator:

acumen

Fun Poster
Joined
Mar 3, 2007
Messages
522
Reaction score
0
Points
10
Char saya ini sengaja saya tidak lengkapkan...... Ianya amat berkuasa sehinggakan tahu sejauh mana harga boleh jatuh dan boleh naik.......



Saya tak jual idea saya ini dalam carta ini.......

:)cgrock
wat penat aku bukak..takde pon chart:-? :-?
 
Last edited by a moderator:

azam575

CG Hardcore Club
Joined
Jul 19, 2007
Messages
98,542
Reaction score
828
Points
566
ntah mana chart dia nie......

SPAMMING nie....
 
Sponsored Post
Top
Log in Register