BTC USD 32,384.9 Gold USD 1,800.72
Time now: Jun 1, 12:00 AM

For Sale Toyata Avanza Murah Untuk Dijual Tiptop

samy

Freshie
Joined
Oct 29, 2013
Messages
36
Reaction score
0
Points
6
mcm banyak juga dapat jimat tu bunyi dia..bisnes pun sangkut la dgn kes covid mendadak ni..klau dpt jimat minyak pun syukur sangat..
haah cuba la try dlm sbulan ke kn, tgk perubahan dia mcm mane. mmg x rugi la guna sbb bygkan dlm sebulan pon bape kali je pam. mau x jimat?
 
Sponsored Post

yewtff

Freshie
Joined
May 23, 2013
Messages
9
Reaction score
0
Points
3
shell eh i ni x prnh guna bkn apa sbb tak ada kereta moto sndiri tp baru nk bawa kluar kereta awal jun ni. elok la tu i cuba
haha mmg kena guna klau x pnh cuba. lgipun suka sbb service diorang pun xde la teruk pastu dengan minyak jimat, sape je x suka kn
 

shamazar

Freshie
Joined
Aug 5, 2019
Messages
19
Reaction score
0
Points
3
haah cuba la try dlm sbulan ke kn, tgk perubahan dia mcm mane. mmg x rugi la guna sbb bygkan dlm sebulan pon bape kali je pam. mau x jimat?
allright bro..cadangnya begitulah nak try tgok..kalau ok stay lah..nk lockdown ni mmg kena jimat..
 

doraexp

Freshie
Joined
Aug 5, 2019
Messages
20
Reaction score
1
Points
8
haha mmg kena guna klau x pnh cuba. lgipun suka sbb service diorang pun xde la teruk pastu dengan minyak jimat, sape je x suka kn
heheh nak guna sbb jimat la dh kluar kereta so bajet pun kurang lah.
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register