BTC USD 24,561.9 Gold USD 1,801.89
Time now: Jun 1, 12:00 AM

For Sale Toyata Avanza Murah Untuk Dijual Tiptop

Sponsored Post

Fistragos

Junior Member
Messages
81
Joined
May 21, 2018
Messages
81
Reaction score
1
Points
11
a very good car, but somehow few details are indicated on this proposal. Was the car in an accident, what is the mileage and general condition?
 

bishopten

Freshie
Messages
27
Joined
Feb 15, 2012
Messages
27
Reaction score
0
Points
3
Nak mintak pendapat... kalau nak amik avanza for 2021 ni berbaloi ke tak ye? Sebab tengok harga tak mahal sangat. Ke ade kereta lain yang lebih kurang harga macam ni.
 

sapit87

Super Active Member
gem
Messages
8,641
Joined
Oct 4, 2012
Messages
8,641
Reaction score
596
Points
121
Nak mintak pendapat... kalau nak amik avanza for 2021 ni berbaloi ke tak ye? Sebab tengok harga tak mahal sangat. Ke ade kereta lain yang lebih kurang harga macam ni.

harga 90k jgk kan yg baru tu...rasa mcm bnyak lg pilihan kete lain mcm BRV ke,wish ke
 

belam

Super Active Member
Messages
6,534
Joined
Jul 29, 2013
Messages
6,534
Reaction score
417
Points
81
Nak mintak pendapat... kalau nak amik avanza for 2021 ni berbaloi ke tak ye? Sebab tengok harga tak mahal sangat. Ke ade kereta lain yang lebih kurang harga macam ni.
cuba test drive xpander....tgh trend skang rege 90k++

maxresdefault.jpg
 

samy

Banned
Messages
36
Joined
Oct 29, 2013
Messages
36
Reaction score
0
Points
6
Nak mintak pendapat... kalau nak amik avanza for 2021 ni berbaloi ke tak ye? Sebab tengok harga tak mahal sangat. Ke ade kereta lain yang lebih kurang harga macam ni.
rasanya masih relevan lagi. sbb untuk family besar lgi sesuai tpi maybe ambik first hand la, lgi best nk guna lama kan
 

yewtff

Freshie
Messages
13
Joined
May 23, 2013
Messages
13
Reaction score
1
Points
8
cuba test drive xpander....tgh trend skang rege 90k++
tapi kalau nk compare innova pun bgus jugk sbb ruang dia la. cuma xpander lgi bnyk kelebihan dri segi keselamatan
 

Scottlarson

Freshie
Messages
27
Joined
Jan 28, 2011
Messages
27
Reaction score
0
Points
3
tapi kalau nk compare innova pun bgus jugk sbb ruang dia la. cuma xpander lgi bnyk kelebihan dri segi keselamatan
innova mcm lebih sesuai yg keluar besar tapi kalau ikut design xpander ni lagi cantik
 

doraexp

Freshie
Messages
23
Joined
Aug 5, 2019
Messages
23
Reaction score
1
Points
8
Nak mintak pendapat... kalau nak amik avanza for 2021 ni berbaloi ke tak ye? Sebab tengok harga tak mahal sangat. Ke ade kereta lain yang lebih kurang harga macam ni.
abah i guna avanza tapi yg lama punya version la. bagi i avanza sangat berbaloi sbb toyota kut tapi harga kira mampu milik.
 

shamazar

Banned
Messages
26
Joined
Aug 5, 2019
Messages
26
Reaction score
1
Points
8
rasanya masih relevan lagi. sbb untuk family besar lgi sesuai tpi maybe ambik first hand la, lgi best nk guna lama kan
ada kan avanza model baru tu..not bad dia punya design apa..walapun mpv masih offer 1.3cc so maintenance agk boleh dikawal..
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register