BTC USD 22,959.8 Gold USD 1,915.55
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Ask/Help Tolong! Telegram saya kene hack

Sponsored Post

momoque

Legendary Member
gem
Messages
11,376
Joined
Dec 26, 2011
Messages
11,376
Reaction score
456
Points
141
Ada letak gambar tuan kt profile pic telegram ke?...kalau takde,org susah nk percaya, kalau ada memang takut ade yg terkena.
Gambar tp x nmpk
Ada letak gambar tuan kt profile pic telegram ke?...kalau takde,org susah nk percaya, kalau ada memang takut ade yg terkena.
Gambar ade tp x nmpk muke
 

tokputih

CG Top Poster Club
gem
Messages
27,472
Joined
Apr 24, 2008
Messages
27,472
Reaction score
946
Points
176
Ok..

Banyak dah tok selesaikan.. pengerasnya kepci.. hahaha


Proses dia mengambil masa antara 3-5 hari.. digalakkan gunakan hp lain

1. Masukkan semula nombor hp kita pada telegram... Nanti dia akan tanya akan minta verifikasi yang dihantar dlm telegam.. mrmang tak dpt la sbb dia tak hantar sms..

2. Buat lagi smp dia tulis too many attempt.. dia akan suruh buat dlm 19 - 24 jam lebih gitula masanya.. tunggu lepas masa yang diberi login lagi.. pastu tunggu lagi.. sehingga la dia sehingga dia bagi sms

3. Lepas masuk verifikasi code diq akan tanya two step verifikasi.. jawab forget password.. pada ketika ini dia minta utk reset telegram.. maknanya selepas ini semua data/ maklumat / group dlm telegram akan hilang ye..

4.. dah boleh guna semula telegram tu..

5. Pastu buatla two step verifikasi kat telegram..

SELAMAT MENCUBA DAN JANGAN GELOJOH.. PERLU MASA BEBERAPA HARI..
 

xerocracker

Active+ Member
Messages
3,245
Joined
Oct 3, 2007
Messages
3,245
Reaction score
147
Points
43
Assalamualaikum..

Telegram sy kene hack

Habis seme kwn kene mintak duit

Ada cara x nak setelkan...

Penat kwn2 asyik call tanye

Dia hack sy gune telegram yg sy copy & paste kt dia..jemm
cover report polis sesiap bos.. takut apa2 nnt.. kawan2 saya 2 3 orang kena.. msg all contact kat whatapps sesiap maklum telegram ke hack.. status whatapps ke.. FB ke.. janji orang tau..
 

xerocracker

Active+ Member
Messages
3,245
Joined
Oct 3, 2007
Messages
3,245
Reaction score
147
Points
43
ada tertekan apa2 link ke ?

boleh share pengalaman..

supaya orang lain boleh elak benda2 gini terjadi..
salah satu cara jgn ScreenShot msg kita kt telegram tu.. lg2 bila ada msg telegram bg PIN number utk log in acc. Tu scammer minta dr acc kita sebenarnya.. sy diorang ada try.. tp sy dh buat 2 step verification...
 

xerocracker

Active+ Member
Messages
3,245
Joined
Oct 3, 2007
Messages
3,245
Reaction score
147
Points
43
Ramai masih x nk buat
betul tok.. tp kadang2 scammer ni pandai belit.. 1st dia minta PIN.. pastu dia msg kita dr contact kita juga, sbb acc member tu dah kena hack.. minta SS nk tgk nama dia katanya.. sebab dia kata dia kena hack.. xpun dia minta duit je kata xde duit.. transfer ke ACC orang mana2 ntah.. ckp akaun asal xboleh transfer..
 
Sponsored Post

Top
Log in Register