BTC USD 23,683.4 Gold USD 1,872.37
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Tolong advise sapa bole buat DATA RECOVERY

herokicap

Active Member
Messages
1,596
Joined
Dec 13, 2007
Messages
1,596
Reaction score
2
Points
25
Salam semua. Saya ada ext hdd seagaet 500 gb yg tiba2 kong. Hantar kt juruteknik opis mmg dah godek takbole detect. Tp dlm buos still nampak hdd tu. Sapa pernah hantar company or org perseorangan yg bole buat data recovery tu. Sayang, gambar anak2 nak membesar byk dlm tu+folder2 keje. :((~X(

Pls advise kt mana dn biasanya brp cas yg dikenakan. Software2 ni sy dh cuba mostly, mmg tak dapat recover, kalau dapat pun file korup. Tqvm atas bantuan. :)paid
 
Sponsored Post

senyum

Banned
Messages
2,676
Joined
Jan 20, 2010
Messages
2,676
Reaction score
14
Points
25
Salam semua. Saya ada ext hdd seagaet 500 gb yg tiba2 kong. Hantar kt juruteknik opis mmg dah godek takbole detect. Tp dlm buos still nampak hdd tu. Sapa pernah hantar company or org perseorangan yg bole buat data recovery tu. Sayang, gambar anak2 nak membesar byk dlm tu+folder2 keje. :((~X(

Pls advise kt mana dn biasanya brp cas yg dikenakan. Software2 ni sy dh cuba mostly, mmg tak dapat recover, kalau dapat pun file korup. Tqvm atas bantuan. :)paid

pakai software apa utk recover tu? :)

kalau dah reti recover guna software tu, ok la. tapi kalau 2-3 software pun corrupt, besar kemungkinan takde la tu. tapi
ext hdd tu belum di-overwrite kan? maknanya still recoverable. kwn2 cg ada kot yg terer bab2 ni.
 

v2world

Fun Poster
Messages
522
Joined
Feb 19, 2013
Messages
522
Reaction score
0
Points
10
Salam semua. Saya ada ext hdd seagaet 500 gb yg tiba2 kong. Hantar kt juruteknik opis mmg dah godek takbole detect. Tp dlm buos still nampak hdd tu. Sapa pernah hantar company or org perseorangan yg bole buat data recovery tu. Sayang, gambar anak2 nak membesar byk dlm tu+folder2 keje. :((~X(

Pls advise kt mana dn biasanya brp cas yg dikenakan. Software2 ni sy dh cuba mostly, mmg tak dapat recover, kalau dapat pun file korup. Tqvm atas bantuan. :)paid

kat IMBI plaza ada satu kedai recover data,

tapi mahal nak mam.p.o.s..
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register